MONDAY

 
Måndagsmys hemma med den här lillla skrutten idag. I morse drog vi iväg ut i kylan för att gå med Maya till skolan för första gången på flera månader. Hon ville så gärna att vi skulle gå med henne idag, så i sista sekund klädde vi på och traskade iväg. Då fick vi passa på att följa med in och se var de har sina skåp och en liten del av den alldeles nya skolan. Det kändes så fräscht och det till och med luktade "nytt" när vi klev innanför dörren. Nästa vecka är det öppet hus och då ser vi fram emot att få gå på lite mer rundtur och se alla de nya lokalerna som barnen nu vistas i. Känns som även Maya börjar bli lite ivrig att få visa oss. Lilla älsklingen.
 
Nu tror jag att jag ska fram med hammare och spik. Tänkte också göra en mindre ommöblering. Sovrummet ska få sig en makeover. Äntligen spirar inspiration och idéer igen! Har saknat det lite efter julen. Det här att piffa, pyssla och fixa. Trivs gärna med att göra det oftare än bara till juletider.
Mimmi

I Januari får man ta det lite lugnt, tror man behöver det i mörkret. Men i natt höll min pysselnerv mig vaken, fick så mycket idéer så nu ska jag nog också fram med penslar och skruvdragare snart....

Christine

Ohhhh vilken fin blogg du har o jätte fina foto <3
Vad för kamera har du som tar så fina kort?
Ha en härlig dag

Svar: Tack så jättemycket! Jag har en Canon 70d och använder mig oftast av favoritobjektivet Sigma art 35mm d1.4. Älskar det. Hoppas du har en fin helg!
Eleni Apostolakis