SOM EN SNÖBOLL

Alltså jisses vad snö det kommer. Från att ha haft nästan ingenting i vinter till att det bara kommer mer och mer och mer. Men det är bara ännu ett bevis på att än är det mycket kvar innan vi närmar oss våren. Hoppas dock att det slutar innan det blir lika hemskt som förra året. Fy, det vill jag inte uppleva igen. Tidigare idag var vi ute på gården och rastade den lilla filuren medan Maya suttit inne i "karantän". Hanna skrattar och fnissar konstant och flyger som en vante kring snöhögarna. Tror faktiskt aldrig jag mött någon unge som är så glad och har så nära till skratt hela tiden. Det smittar av sig, så tillsammans har vi då aldrig tråkigt. När hon gjorde en djupdykning med huvudet före och plötsligt såg ut som en snöboll var det dock inte lika roligt längre. Då var det dags att springa in och av med alla blöta kläder.
 
Vi blir hemma imorgon också för säkerhets skull men då ska jag försöka få med den andra skruttan ut också. Det är härligt med friskluft och klär man sig bara efter väder så går det faktiskt alltid att vara ute en stund.
 
Nu står maten på spisen, jag ska ner till tvättstugan och slänga i två nya maskiner och sedan har jag visst lovat kurragömma. Synd bara att men är i fel storlek för att hitta de bäst gömställena, haha. En lite orättvis lek kan jag tycka, men vad gör man inte.
 
 
Älskade lilla unge ❤
Moa

Så fantastiska bilder!

Svar: Tusen tack!
Eleni Apostolakis