VÅR NYA SOFFA

När jag får mina idéer så ska det gärna ske snabbt, inte allt för lång betänketid och jag vet plötsligt exakt vad jag vill eller vill ha. På ett sätt är det ganska skönt att alltid känna sig säker vad gäller beslut. Ibland kan det faktiskt gå något för fort, men det är sällan det blir alldeles tokigt. Den här gången talar vi om en kökssoffa. Från att jag fick min bild i huvudet till att den stod där färdigmålad i köket tog inte allt för många dagar. Igår hämtade Patrik hem den och imorse före frukost drog jag fram allt jag hade i skåpen för att till sist hitta en mini bit av sandpapper. Så innan jag hade släppt iväg Maya till skolan var nästan hela soffan sandpapprad... även om det mest bara var smulor kvar där på slutet. Tog sedan fram en burk med mörkbrun bets där jag hade mindre än halva burken kvar. Blev inte helt färdigt än men på god väg. Ska nog fixa en dyna och kanske några fina mönstrade kuddar. Jag fantiserar allt oftare om mönster i kanske någon färg. Men jag vet var det allt som oftast brukar sluta. Svart, grått, vitt. Gärna linne. Men vi får väl se. Kanske blir det en blandning. Vilket fall så känns det så bra hittills. Blev helt plötsligt ännu mysigare och hemtrevligare i köket kan jag tycka.
 
 
Efter en jobbhelg så kommer som vanligt min lediga måndag. Eller jag är alltid ledig måndagar om inget särskilt händer så jag måste hoppa in extra. Jag och Hanna åkte och åt god lunch hos mina föräldrar. Sedan fick Hanna vara med morfar medan jag och mamma tog en promenad i SOLSKEN! Det blev nästan en favorit i repris från förra veckan. Så himla härligt. Jag älskar att ta mig ut på promenader. Hela helgen innan jag åkte till jobbet hann jag också med långpromenader där på morgonen. Bästa sättet att starta en dag.
 
Maya hade med sig bästa kompisen Ellen hem efter skolan idag. Så peppade tjejer som skulle ha sin första fotbollstränings för i år. Patrik har dessutom lovat att bli extra tränare till tjejerna så tror Maya var extra glad att både bästis börjar i fotbollslaget och att pappa ska träna dom. Så för en stund sedan drog dom iväg pirriga och fnissiga. Jag har lite fotojobb som ska redigeras nu, sen blir det massa mys med min Hanni. Och en långdusch på det kommer sitta fint.
 
Den här veckan känns inte riktigt som alla andra. Fortsättning följer.
Bexollila

Så mysigt det blev då, så fint med kuddarna till med!

Svar: Tack så mycket!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Soffan är så fin som den är nu, fint med bruna knappar på kuddarna som matchar. Jag fick verkligen "Feeling" på Erikshjälpen idag...Mitt sällskap tjöt av skratt när jag sa att mitt nyårslöfte i år var att prylbanta, det sprack idag, haha!

Svar: haha, ibland kan man inte göra så mycket åt saken om feelingen sätter in. Hoppas du fick till många fina fynd :D
Eleni Apostolakis

Denise Taylor

Va mysig! Kanske något sånt en ska ha i sitt framtida hem....om det får plats haha :D

Svar: Ja, det blir verkligen så hemtrevligt med en kökssoffa. Hoppas du får den platsen :)
Eleni Apostolakis