BRÖLLOPSDAG I SKATAN

Igår var det fyra år sedan den stora bröllopsdagen! 11 Juli 2015 stod vi där i kyrkan och sa ja. Följt av en trevlig kväll tillsammans med en massa nära och kära. Först tänkte jag, är det verkligen redan fyra år sedan.  Men helt ärligt känns det som det skulle kunna vara ännu längre sedan. Oavsett vad så ska man väl ändå fira lite när man har bröllopsdag. Så Patrik hade bokat bord åt hela familjen ute i Skatan. Jättemysigt och otroligt gott! En fin sommarkväll i Juli.
 
 
Idag har Maya hängt med kompisar på dyket och jag och Hanna gjorde ett tappert försök till att åka till stranden. Men fy sjutton så kalla vindar! Det blev inget bad för vår del och efter bara en stund ville till och med Hanna åka därifrån. Så vi hängde i mamma och pappas trädgård en stund och åt fikat där istället. Nu längtar vi sååå mycket efter dom! Men snart är dom hemma igen. Och hemma hos oss var det en supertrött och frusen Maya vi mötte. Det verkar inte bättre än att vi säger, hej till febern igen. Hoppas för allt i världen att det här är något kortvarigt nu som kommit efter den här kalla sommaren med alla försök ändå till bad och för lite kläder.
Belle Amour

Kika gärna in på vår nystartade blogg där vi kommer att ge tips om allt från mode och skönhet till träning och hälsa, samt hjälpa till att motivera och inspirera andra till att våga följa sina drömmar!

Mot plus

Hoppas ni hade en trevlig bröllopsdag! Grattis!

Svar: tack så mycket! :)
Eleni Apostolakis

sarah

fina bilder

Svar: Tack!
Eleni Apostolakis