KLAGOBREV

Förlåt för mina klagobrev. Men det är  trist! Inget fint väder vilket resulterar i inga bad, inte minigolf, inte trolska skogen, ingen bil, inga picknickar, inga cykelturer, inget häng utomhus, inga promenader ner på stan för att äta glass och så ingen resa att se fram emot. För min egen del kunde jag mest bara hänga inomhus och göra ingenting när det är så här. Maya flyger och far ändå med alla sina kompisar. In och ut, fram och tillbaka, mest hela tiden. Hanna blir emellanåt väldigt rastlös och tycker att vi har det tråkigaste sommarlovet någonsin. Jag förstår henne på sätt och vis. Även mina idéer sinar. Allra helst nu när vi inte ens tar oss någonstans och hitta på något för den förbaskade bilen. Till och med där blev vi plötsligt väderberoende. Tror vi tar och bakar fröknäcke, jag ska sätta upp en gardinstång i sovrummet, kanske byta gardiner i Hannas rum också, tittar på en film och bara väntar på lite roligare dagar.
 
 
För ett par dagar sedan skålade jag och flickorna in semestern i de allra finaste glasen. Älskar dom. Till och med pärondryck smakar bättre i fina glas. Och sedan ska vi äta glass i massor ur de. På sista bilden ser ni min nymålade skänk. Den blev i en matt grå nyans. Kanske nya knoppar skulle piffa den lite extra. Vi får se.
Mot plus

Ja det har varit riktigt dåligt väder nu ett tag!

Svar: Verkligen! Men det blir bättre nu ser det ut som :)
Eleni Apostolakis

trollet

Det är tråkigt med regn men är det någorlunda varmt kan man bada ändå... ;)

Svar: Ja, nu har vi inte haft mer än 8-10 grader varmt i luften så det har tyvärr inte blivit så mycket bad, haha. Men det ser ut att bli bättre till veckan :)
Eleni Apostolakis

Amanda (Swedish Passport)

Men nej så segt! Håller tummarna för att ni får bättre väder snart :)

Svar: Nu har vi fått åtminstone några fina dagar. Och det ska fortsätta nu i veckan. Så härligt! :)
Eleni Apostolakis