LOPPISFYND

Den här dagen är det inte mycket som gått rätt eller har flutit på som det ska. Jisses. Men något positivt är alla loppisfynd som fick följa med hem efter en kort tur på några av våra närmaste second hand butiker. Känner mig otroligt nöjd vad jag hittat den här gången. Två små vaser, ett kakfat på fot, fina djuptallrikar och en brödkorg/bricka. Riktiga kap för inte alls så många kronor. Har fått mersmak och längtar nu till nästa tur. Men den gången tror jag att jag föredrar att åka själv eller möjligtvis med endast vuxet sällskap.. om man säger så, haha.
 
 
Efter lite förvirring, många turer fram och tillbaka och en massa pusslande så väntar jag nu på skjuts ut till mina föräldrar för att grilla hos dom i eftermiddag.  Förhoppningsvis så slutar den här dagen bättre än vad den gått hittills.
Mimmi

Söta små fynd!

Svar: Tack! Är jättenöjd :)
Eleni Apostolakis

Jessica Högberg

Håller tummar och tår att den slutar fint! Älskar loppis, vilka fina fynd du gjort!

Svar: Tack snälla! Ja, riktigt fina fynd lyckades jag hitta den gången. Hoppas på mer tur till veckan :) Ha en fin kväll!
Eleni Apostolakis

Ajli Müller

sååå fina fynd! Bullkorgen i synnerhet :D

Svar: Tack! Kan inte annat än att hålla med :)
Eleni Apostolakis

Bella

Men vilka fina fynd! Jag letar och letar men hittar knappt något. Får väl åka in till en annan stad längre bort tror jag. Det blåvita porslinet står det något märke undertill på dem? Superfina!

Svar: Åh, det finns egentligen så mycket. Man måste bara sålla igenom allting och föreställa sig saken på "rätt plats". Ibland är det svårt att hitta "guldkornen" just för att det finns så himla mycket. Mycket skräp också och då kan man råka se förbi de faktiska riktiga skatterna. Hoppas du hittar något nästa gång! :) Tallrikarna är från Churchill :)
Eleni Apostolakis