LUGNET

Lugna och långsamma morgnar är nu mera mer vanligt än ovanligt hemma hos oss. Njuter verkligen av det. Det märks extra mycket nu att barnen börjar bli så stora. För första gången någonsin sover de längre än till 6-7 på morgonen och när de vaknar så kan de kliva upp själva, titta på tv och rotar fram något ur skafferiet om dom blir sugen på något. Det här med att kunna ligga och dra sig är inget man varit bortskämd med de senaste 8-9 åren så det här är verkligen lyx.
 
Vi har haft en supermysig och härlig helg där vi egentligen inte gjort mer än att vara tillsammans. Njutit av de fina vädret och bara varit. Första gången på över tre veckor som hela familjen haft ledigt tillsammans. Man får ta tillvara på den tiden.
 
 
Det allra bästa med den här måndagen är att min mamma och pappa kom hem från Kreta igår kväll. Som vi saknat dom! Så nu bara ser vi fram emot att få träffa dom senare idag. Äntligen!
1
Mimmi

Min väckare står på 7:00 numera, oavsett veckodag...Det är en lyxig känsla som du skriver. Men den invanda väckningen sen många år tillbaka tog tid att avprogrammera. Barndomens sommarlovsmornar brukade jag ofta starta ute på bro trappan, satt där en stund och kollade svalor och sög in dofterna av sommar...

Svar: Det är så fint. Minnen. Sommaren. Och både tidiga morgnar och sena sommarkvällar. Ljuset.
Eleni Apostolakis