SOMMARTIDER

Vi har haft en så härlig helg, med en massa familjetid och härliga saker för oss. Då mår jag som bäst. Att dessutom solen och värmen kommit och jag inte behöver känna någon stress eftersom jag har över tre veckor kvar av ledighet. Tror jag på något vis behövde det extra mycket i år. Helt ovetandes om det när jag väl sökte sex veckor, men det var nog meningen. Det är så mycket som känts både upp och ner och det var inte enbart med glädje jag gick på min semester. Det har tagit tid till att verkligen njuta och ta tillvara på dagarna på bästa sätt. Det har inte varit helt enkelt men jag känner ändå hur jag börjar närma mig min inre ro och en mer rogivande tillvaro - Vilket är så skönt.
 
 
Tidigare i veckan fångades jag och flickorna tillsammans på bild. Det händer inte så ofta nu mera då det allt som oftast strejkas. Trist så klart men jag får ta det. Här var vi på väg till min mormor och morfar för att fira mormors födelsedag. Det blev en mysig dag även om det just då var sådär som större delen av sommaren varit - regnigt och inte särskilt varmt. Men är det sommar så är det och jag hade bestämt mig flera veckor före att det var dags att inviga min byxdress då. Så då gjorde jag det.
 
 
Jag och min syster tog en ganska spontan shoppingkväll tillsammans och det enda som jag verkligen verkligen fastnade för och inte kunde släppa taget om var den här otroligt fina brickan från Ernst. Materiell lycka. På tal om den mannen, ser ni Sommar med Ernst eller är det bara jag som längtar till varje torsdagskväll?
 
 
Varma ljusa kvällar och mat serverad direkt från grillen är väl ändå helt oslagbart. I fredags satt vi precis där och åt en massa godsaker efter en hel dag med bad för barnen och en fika hos mina föräldrar. Bästa fredagen på länge. Igår när det var nästan ännu varmare blev det istället en tur ner på stan och tanken var en mjukglass på torget men det hela slutade med en spontan middag på Pinchos som barnen sett fram emot så länge. Avslutade sedan kvällen med kubbspel ute på gården. Sommaren med familjen alltså.
 
 
Igår kom dessutom vår lilla lurviga favorit till oss och ska bo här tills imorgon medan husse och matte gör storstan. Så mysigt att få rå om honom. Världens mest snälla och goa hund. Man märker knappt att han är här förutom när han skuttar upp i knä och sätter sig på rumpan medan han trycker sitt håriga ansikte med ens eget. Goa lilla Rocky.
 
 
Idag var vi ut och hälsade på mamma medan pappa jobbat. Stekte i solen och åt lunch tillsammans. Passade också på att plocka med mig lite blommor hem igen. Efter det har jag hunnit med ett träningspass, ett gäng kompisar till Maya kom förbi och vi har ätit god mat. Nu blir det soffmys resten av kvällen.
Annelie

Ernst inredning är så fint, tycker jag. Om jag sitter i soffan så brukar jag kolla på Ernst. Han är go han.

Svar: Håller med dig!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Plötsligt tycker jag värmen är jobbig så det här lite varannan dag vädret gör inget. Möjligen saknar jag ljumma kvällar...Ernst var lite extra sprallig i torsdags tyckte jag!! 😄

Bella

Är en Ernst tok jag med och väntar otåligt varje torsdag :) Önskar jag också kunde få till det där med att känna lugnet inför sommar/semester men den infinner sig aldrig. Tips?
Passar även på att fråga om den fina vita tunikan med broderier på bild, vart har du hittat den?

Svar: Det är så mysigt att följa Ernst både under sommaren och vid jul. Höjer stämningen på något vis :) Det enda tips jag har är att försöka fokusera på dagen. Jag försöker att inte tänka längre än just här och nu. Vissa gånger går det riktigt bra andra är det lite svårare. Men att påminna sig själv om just nu är en bra sak tycker jag. Tunikan har jag fått av min mamma så jag vet faktiskt inte var hon köpt den. Så tunn och sval varma sommardagar.
Eleni Apostolakis