PEPP TILL MIG SJÄLV

 
Kan inte förstå att vi snart är inne i Juli och om bara en dag går jag på den efterlängtade och väldigt långa ledigheten. Eller åtminstone så borde den vara efterlängtad men jag har aldrig känt mig så opeppad på att vara ledig 6 veckor någonsin. Mycket kan så klart bero både på att Patrik inte kommer att vara ledig med oss någonting alls i sommar och så har vi heller inte den där fantastiska Kreta resan som man gått och väntat på att se fram emot som alla andra år. Att jag dessutom inleder min semester med 15 grader, blåst och regn var och varannan dag känns heller inte särskilt överväldigande. Och så satte sig mamma och pappa på flyget och har landat på Kreta för ungefär en timme sedan så jag har inte dom att hänga hos heller. Som pricken över i så åker Patrik bort på torsdag efter jobbet och kommer inte hem igen förrän på söndagen. Men det ska nog bli bra ändå. Försöker tänka positivt och peppa mig själv lite med att planera lite olika projekt här hemma att pyssla med. Det är aldrig fel att få vara ledig, vila upp sig och ta dagen lite som den kommer. Bara vädret vill vända och bli bättre så finns det ändå flera alternativ till att göra mysiga och roliga saker med mina tjejer. Så det håller vi tummarna för nu!
 
Det har bara varit några tunga dagar med flera tråkiga saker som händer runtomkring. Men nu ska jag lägga mig på soffan, plocka fram godisskålen och peppa för min sista jobbsöndag på länge länge!
2
Anonym

Hoppas det vänder snart för dig! Känner igen mig med att sitta själv under semestern i sommar...halvroligt kanske!

Svar: Tack! Ja visst känns det lite halvroligt men man får väl göra så gott man kan. Vi har ändå turen att vara lediga! Hoppas du får en jättefin sommar!
Eleni Apostolakis

Heidi

Hoppas att din semester blir trevlig trots allt, om inte annat får du äta massor med godis! Kram.

Svar: Tack! Vi ska göra det bästa utav det. Hoppas du får en fin sommar! Kram
Eleni Apostolakis