TILL EN BLIVANDE FEMÅRING

 
Medan regnet öser ner utanför fönstret smyger jag in till sovrummet för att slå in några presenter till vår blivande femåring. Hon själv fastnade framför något intressant på tvn så man får ta tillfället i akt. Barnen är nu mera uppe alldeles för sena kvällar när det är så ljust ute. Det är inte bara för oss vuxna dagarna blir längre sommartid. Vi har låtit det blivit lite så nu när ändå sommarlovet ändå väntar runt hörnet. Det är mysigt att få en stund tillsammans på kvällarna även när jag jobbar lite senare. Nackdelen är dock att man inte hinner stöka med så mycket annat, som exempel slå in presenter när inte någon ser. Men nu är det snart klart.
 
Imorgon är Mayas skolavslutning och det väntas regn även då. Så himla trist verkligen. De där sommarklänningarna och sandalerna man köper kommer både bli blöta och vara för kalla. Hoppet finns ändå där varje år för varmt och soligt väder. Och förra sommaren prickades avslutningen in så precis på en av de finaste dagarna i Juni. I år verkar hon inte gilla mitt förslag med gummistövlar och jacka till klänningen, haha. Men vi får väl se hur det slutar.
2
Mimmi

Jag har bestämt mig för att ta regnet med jämnmod i år trots att jag går på semester snart. Med förra årets torka, missväxt, nödslakter och hemska bränder i minnet så får det bara bli som det blir bara det INTE blir som då igen.

Svar: Lagom av allt är det bästa :)
Eleni Apostolakis

Monia

Du har en härlig tid med din familj . Alla roliga saker som händer under sommaren. Bara åka ner på stan och äta glass. Bada. Springa barfota i gräset . Vad mer kan man önska sig. Umgås med vänner, släppa på många måsten. Var rädd om er. Kram💕😁

Svar: Ja, det är en riktigt härlig tid! Sommaren är fantastisk <3 Kram
Eleni Apostolakis