FÖRÄNDRINGARNAS TIDER

God morgon fredag och långhelg!
 
Idag har jag vaknat upp med en helt annat känsla i kroppen än tidigare dagar den här veckan. Skönt när lite "lyckorus pirr" kan smyga sig på igen och en positiv känsla har hittat tillbaka. Att vakna till sol och ledig långhelg gör nog också sitt. Även om solen bytts ut till dimma i skrivande stund. Vi har fått positiva besked som kan göra framtiden lite ljusare och roligare. Tacksam för det. Ljusglimtar i vardagen är inte alltid att ta förgivet men de viktiga är att alltid försöka hitta de. Ibland har man faktiskt turen att bara bli överöst utav de utan att ens behöva leta också. Lite där känner jag att vi hamnat nu.
 
Blev just avbruten mitt i mitt skrivande av att en lastbil kom och lastade av en pall utanför min dörr. Spännande tyckte Hanna och jublade när hon fick äran att hjälpa mig lasta av allt och bära in. Jag kan inte annat än att hålla med henne. Roliga samarbeten på gång nu. Efter att ha packat upp och tittat på alla saker så känner jag att jag tappade lite tråden i min text. Men så får det helt enkelt bli den här gången.
 
 
I veckan har jag och min lilla hjälpreda lagat god mat, ätit tillsammans och spenderat mycket tid i köket. Alla de lediga stunderna vill säga. Har lovat henne att baka sockerkaka i helgen också. Inte mycket begärt men ändå något som gör en liten själ lite extra lycklig.
 
Får se om vi kanske åker mot Birsta en stund idag, jag och flickorna. Har några saker jag skulle behöva eller kanske allra mest vilja fixa. Kan hända att jag tar den turen själv i eftermiddag efter att P kommit hem också. Han som jobbar sin allra sista dag på jobbet han har nu. På måndag börjar nya äventyr. Heja dig älskling, är så stolt över dig! ❤
Magdalena

Vilken fin hjälpreda :)
Lycka till med att baka sockerkaka :)