KILA MÖBLER

Inlägget skrivs i samarbete med Kila Möbler.
 
 
Nog för att våren i Februari övergick till värsta vintern i Mars, så börjar vi faktiskt ändå närma oss. Vi närmar oss en varmare och härligare tid som så många utav oss ser fram emot. Något som ändå lyser upp den här tiden på året medan vi går i väntan är allt förberedande och planerande. Det börjar bli hög tid till att fundera över både blommor och uteplatser. Håller ni inte med? Jag älskar allt som har med förberedande att göra. Allt som ligger framför oss. Här ser ni några av mina stora stora favoriter från Kila Möbler. Om jag hade den där större uteplatsen skulle jag inte tveka att gå all in på bambu i vår/sommar från Tine K. Ser framför mig hur drömmigt perfekt det skulle bli. Titta bara på den härliga solsängen. Vem vill inte ha en sådan på sitt soldäck? Allt från Tine K hittar ni här.
 
 
 
Något annat som känns viktigt och som vi bara måste inhandla i år är dynlådor. Det underlätter massor istället för att springa långa vägar med kuddar och dynor under hela somrarna. Man får ju dessutom den där extra förvaringen som man oftast behöver. Även dynlådor finns i mängder av varianter och storlekar hos Kila Möbler.
 
 
 
Sist men inte minst kommer min personliga favorit till den lilla balkongen. Medan jag drömmer om solsängar och soffor i bambu så får vi dessvärre inte plats med de som vi bor nu. Däremot har vi faktiskt två balkonger, en större och en lite mindre. De här stolarna och bordet fastnade jag jättemycket för. Passar perfekt för alla oss med en mindre balkong. Men även där finns det så klart massor med fler alternativ om ni kikar in på hemsidan. Så då är det bara dags att börja drömma, leta och planera inför sommaren och de perfekta utemöblerna!