VÅFFLOR, HÅRKLIPPNING OCH UTEMÖBLER

Nu var det några dagar sedan igen. Här har det jobbats i helgen och så mycket mer än så hann jag faktiskt inte med. Medan Maya och Patrik tillbringat hela helgen på fotbollscup och Hanna fick vara med mormor och morfar. Idag däremot har jag varit ledig. En bättre måndag där dagen började med frisörbesök hos min fina vän Isabel. Det behövde jämnas till och fräschas upp lite. Nu redo för att sparas ut. Tror ni jag kommer att lyckas med det innan jag ångrat mig och klippt av det igen? Haha.
 
Senare på dagen var jag, Hanna och mamma iväg och köpte bland annat nya utemöbler till den mindre balkongen. Känner mig så redo för att inviga de nu. Tur att vädret ser ut att gå åt rätt håll så långt man kan se framåt. Mer sol och värme tackar vi gladeligen inte nej till.
 
Sist men inte minst så passade vi på att "fira" våffeldagen. Vi äter nästan aldrig våfflor någonsin. Barnen möjligtvis men inte hela familjen. Alla fick välja precis vad de ville ha på. Inte helt oväntat valde tjejerna glass och chokladsås. Jisses. Tur det inte är våffeldagen mer än en gång per år. Jag gjorde en "vuxen variant" till mig och Patrik. Creme fraiche, rom och rödlök. Helt klart bättre än allt det söta kan jag tycka. Har ni ätit våfflor idag?
 
 
Patrik och Maya är på fotbollsträning och jag ska ta mig ifrån datorn för att hjälpa Hanna städa undan alla pysselsaker. Ikväll ska det försöka bli en tidig kväll då dagen kommer börja betydligt tidigare än vi är vana vid. Imorgon väntar inventering på jobbet så vi lär dra hemifrån redan vid kl.6.15. Gissar på att jag kommer vara rätt trött när dagen antagligen inte är slut förrän sent på kvällen. Dags att ladda upp.
Mimmi

Våfflorna fick avrunda min smörgåstårta frossa redan förra veckan...Mums, med färska jordgubbar...Jag har också en klipptid den här veckan hos en för mig helt ny frisör, gruvigt och SPÄNNANDE. Hoppas det inte slutar med mig gnyende liggande i fosterställning, haha! Det har jag inte tid med!