VIKTIGASTE PÅ DAGEN

Jobbhelgen är nu över och en kort ledighet med den här måndagen är vad jag har med lilla fröken H. Viktigaste på hela dagen är att vattna våra kryddor, örter och det som förhoppningsvis ska bli tomatplantor. Vi blir lika glada båda två när det börjar sticka upp någonting ur jorden och sköter de just nu som våra små bebisar. Ännu roligare blir det att göra det tillsammans.
 
 
Det blir mycket bilder från vårt kök nu men det är ett rum vi verkligen älskar att spendera tid i. Om en stund ska vi klä på oss och gå ut i solen. Ta en promenad ner till Joanna för att få bli lite piffad och fixad om naglarna igen. Vilken tur jag har. Vi väntar bara hem Maya från första skoldagen efter lovet och det verkar ta ovanligt lång tid att gå hem. Ibland förstår man inte hur mycket man kan hinna studera, fundera och leka med efter vägen när det i vanliga fall tar knappt 5 minuter att gå. Ungar.
 
 
Det är så fantastiskt härligt att solen skiner in. Att ljuset kommit tillbaka. Kändes helt magiskt igår när jag var på väg hem från jobbet vid 17.45 och det fortfarande inte var helt kolsvart ute. Så himla härligt. Nu önskar jag bara att snön smälter och att minusgraderna blir till plus igen. Känner en sådan enorm längtan efter våren nu!