DET SKULLE VARA ATT LJUGA

Så var jobbhelg tre av fyra avklarad. Maya har varit på fotbollscup hela helgen med Patrik som coachade ena laget och Hanna har hängt med mormor och hittat på saker. Vi har med andra ord varit lite utspridda hela familjen. Ibland är det så. Har inte riktigt känt mig på topp med en irriterande hostig hals och en kropp som gjort ont mest hela veckan. Hoppas vakna pigg imorgon så jag kan komma igång med träningen igen som fått vila ett par veckor. Nya vecka med nya tag imorgon!
 
 
Det skulle vara att ljuga om jag inte sa att man tappade lusten för ganska mycket när första Maj kom. Inte för att det var just Maj, för det kändes rätt så underbart. Men våren gick plötsligt över till vintern igen och sedan försvann allt det där fina varma vädret som vi haft. Inget ljus ser man så långt framåt det går att se. Men förhoppningsvis så vänder det snart igen.
Mimmi

Våren stannade av. Jag kikar försiktigt ut på den nya lilla pionen varje morgon, har den klarat natten? Men luften blev klar och betydligt mera damm och pollenfri, äntligen kan man öppna ett fönster och släppa in fågelsången...Hörde en liten koltrast nu på morgonen...Kram

Hanna

Våren försvann verkligen helt och hållet! Jobbade natt och helt plötsligt kom det stora fina snöflingor! i maj månad?!

Svar: Ja fy, det var hemskt. Tack och lov att snön äntligen är borta igen. Nu vill jag inte se någon mer fram till jul ungefär, haha.
Eleni Apostolakis

Bunny Therése

Men vilka vackra bilder :)

Svar: Tack så mycket!
Eleni Apostolakis