HANNAS ÖNSKELISTA

 
 
 
 
Vi börjar nu närma oss Hannas 5-års kalas! Inom ett par veckor kommer inbjudan att skickas ut då kalaset kommer få läggas ganska mycket tidigare än hennes födelsedag i år. Eftersom vi allt som oftast brukar bli väldigt många och de flesta brukar vilja ha tips och idéer på vad lilla fröken önskar sig så har nu hon och jag tillsammans suttit ihop en önskelista med bilder och direktlänkar. Även om endel saker självklart går att hitta direkt i butik. Det här är som sagt bara tips för den som vill ha det. Hon älskar dessutom målar saker och pyssel men även biopresentkort eller presentkort på Birsta City är minst lika populärt och bra!
 
Hink och spade högst upp i hörnen har jag redan köpt! Det kan jag däremot inte tala om för henne så när hon önskar det och sitter brevid och ser vad jag gör så var jag tvungen att även lägga med det. Tur hon inte kan läsa ännu, haha. Om ni köper något ovan får ni gärna höra av er så det inte råkar bli dubbelköp av något. 
Mimmi

Så fina saker! ❤ Kunde ha varit min önskelista 😃 En liten handväska där nere i hörnet också, förvånad någon!? Hihi, lilla gullungen!

Svar: Hihi, jaa den gjorde hon bra :)
Eleni Apostolakis