MITT APRIL

 
Bättre sent än aldrig kommer här en liten sammanfattning av April. Egentligen skulle man inte behöva sammanfatta den med mer än att hela månaden var MAGISK. Värme och solsken som var så otroligt efterlängtat. I stort sett hela April åt jag frukost utomhus, varje dag. Barnen sprang ute i shorts och t-shirt. Hoppade en massa studsmatta, solade, lekte med kompisar och fixade i ordning lilla "huset" jag byggde förra sommaren. Vi var på loppisar och gjorde flera fina fynd. Bland annat skänken i vardagsrummet, porslin och en massa saker att ha ute i "lekstugan". Lekparkshäng, luncher utomhus, var på salong och fick håret fixat, middag med vänner på stan och ja. Njutit en massan av vad som kändes som en ordentlig försommar. Och inte glömma vår påsklunch hemma hos oss, gömde påskägg på gården och barnen klädde ut sig. Har i överlag umgåts med både vänner och familj ganska mycket. April var bättre än någonsin!
 
Och så välkomnade vi Maj! Fantastiska, härliga Maj. Som man varje år bara längtar till den där månaden då blommorna blommar och våren är här på riktigt. På snudd till sommaren. Alltså, wow. Är vi verkligen där igen? Hittills har dock inte den här månaden imponera särskilt med snöstorm, mörker, kyla och sjuka barn. Och även om det inte ser ut att bli bättre närmsta tiden så lever hoppet ändå kvar om att det kommer att vända och värmen kommer att komma tillbaka. Efter regn kommer solsken.
Mimmi

Jag försöker se det positiva med kylan och nederbörden: Luften!! Äntligen kan jag vädra, öppna fönstret. Det har varit sååå dammigt och pollenspäckat. Grundvattnet, hoppas det ökar nååågot iaf. Blomningen, den hejdar sig, kanske vi kan få ha lite vackert kvar att smycka midsommarstången med i år? Än kan jag sitta inne och drömma lite, planera och längta....

Camilla Persson

Åh vilka fina bilder! :)

Svar: Tack så mycket!
Eleni Apostolakis

Linda

Nu har jag suttit och scrollat igenom hur många inlägg som helst och måste säga att du har otroligt vackra bilder så hit kommer jag igen :) Och så mysigt hem har du också samt fin familj. Förresten, vad använder du för objektiv. Jag är ute efter ett nytt och funderar på ett 105 mm.. Skulle vara kul att veta vilket du fotar med?

Svar: Tusen tusen tack! Dina ord värmer och jag är glad att du vill titta in här hos mig igen. Jag fotograferar med en Canon 70d och använder allt som oftast ett Sigma art objektiv på 35mm f/1.4. Kan varmt rekommendera det. Ha en fin kväll! :)
Eleni Apostolakis