MORSDAG

En dag att hylla alla mammor. Det är fint med en dag att visa extra kärlek och tacksamhet. En dag med extra fokus på den person som burit oss och gett oss ett liv. Min mamma är värd att hyllas varje dag året om. Allt som hon gör för oss. Det går inte att tacka nog mycket. Och på samma gång känner jag mig otroligt tacksam att även jag får vara en mamma. Mamma till våra älskade flickor. Inte att ta förgivet så även det är något stort att fira. Att vara förälder är det största man kan bli. En uppgift som är större än man kan ta på. Något man är hela livet. Som jag hörde någonstans för länge sedan - "Att skaffa barn är som att tatuera sig i ansiktet". Det är inget man bara gör utan något man lever med sedan. Man får leva med den ständiga oron, otroligt många prövningar och utmaningar men också med en villkorslös kärlek som inte går att beskriva med ord. Åh, vad jag är glad för min lilla familj ❤
 
 
Morsdag blev inte riktigt som vi hade planerat. Ja, ingenting den här veckan blev som vi tänkt som ni nog förstår. Hade sett fram emot att få åka på den årliga morsdagsmiddagen hos min mormor och morfar. Extra mycket då jag jobbade förra året och missade det då med. Men då älskade Maya fortfarande idag har haft feber så fick vi helt enkelt hoppa över det. Tog istället med mig Hanna på en shoppingtur för att fylla på med regnjacka, stövlar och ett helt gäng krukor till de växter och örter jag köpte igår. Det börjar bli så fullt överallt så jag knappt vet var vi ska rymma allting längre. Nu hoppas jag ju verkligen att sommaren tänker komma på riktigt snart så vi kan placera endel utomhus och framförallt så jag kan plantera ut både jordgubbsplant och alla mina pelargoner på uteplatsen. Och ser ni så fint mitt fikonträd är? Har nu både ett mindre och ett större. Båda med påbörjade fikon. Älskar det!
 
Ikväll åkte vi en stund till min mamma och pappa för att ge mamma present och fika lite. Maya kände sig piggare efter att ha ätit alvedon tidigare idag så även hon tror jag tyckte det var skönt att få komma ut en liten stund. Det blev en mysig dag om än inte så som vi hade planerat. Men någonting mer man lärt sig sedan man fått barn är att det inte alltid blir som man tänkt sig.
Mamma

Men vad fint du skriver om mig och mammarollen ❤️! Och jag håller med dig i allt om kärleken till sina barn!❤️❤️❤️ Tack för dina fina ord😍!

Svar: <3<3
Eleni Apostolakis

Mimmi

MAMMOR är hjältar på riktigt ❤❤❤

Svar: <3<3
Eleni Apostolakis