STOCKHOLM

Vi har haft en fantastiskt mysig och härlig helg i Stockholm - Jag och Patrik. Vädret var verkligen så bra. Vi gjorde riktigt bra shopping trots att vi ändå inte sprang omkring hysteriskt i butiker hela dagarna som vi annars brukar kunna göra. Utan strosade i lugn och ro med inga måsten alls. Åkte båt runt Djurgården. Fikade och åt god mat. Satt på uteservering tillsammans med Patriks kusin och flickvän en lördag kväll. Igår efter att vi checkat ut från hotellet åkte vi till Mall of Scandinavia. Köpte lite kläder åt barnen där och åt poké bowl till lunch innan vi åkte till våra vänner i Vallentuna som vi inte sett på över 2 år. Så så mysigt! Nu planerar vi för att åka ner och hälsa på med hela familjen i Sthlm och göra en massa roligt med barnen i sommar. Hoppas verkligen att vi får ihop det.
 
 
Det enda jag hade önskat mig mer av den här helgen var att fylla hela bilen med alla vackra blommor som fanns överallt. Men trots hur mycket jag än skulle velat gjort det så förstod till och med jag att det inte var en bra idé hur många lösningar jag än försökte komma på.
Sara

En så underbar helg ni verkar ha haft!
Älskar din kjol, så jätte fin!

Svar: Jättemysigt verkligen. Tack så mycket, den är köpt på H&M :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Här blommar det för fullt nu, hägg, spirea, tulpaner, narcisser, påskliljor med mera. Det doftar ljuvligt ute...Vi ligger kanske en vecka före er så snart kan du bara gå ut och njuta av allt.

Svar: Ja, nu börjar allt bli så grönt och fint. Dofterna sprider sig och allt det där härliga har just börjat :)
Eleni Apostolakis

sarah

åh fina bilder =)

Svar: Tack!
Eleni Apostolakis

Bella

Alltid så rofyllda bilder hos dig, tack för detta. Får man fråga vart du hittat dem fina skorna? Har kikat runt lite men hittar inget liknande eller så har dem varit för nära så jag missat :)

Svar: Tusen tack! Vad glad jag blir :) Skorna är de nyaste Nike air force modellen. Så du kan nog hitta de lite överallt där dom säljer sportskor :)
Eleni Apostolakis