DU FÅR LOV, ÄLSKLING.

Igår var första gången vi gick utanför dörren på en hel vecka, jag och Lilla H. Jag har några gånger öppnat balkongdörren och stuckit ut huvudet bara för att andas frisk luft och känna någonting annat än allt som är inom våra väggar. Vi har bott som i en dimma långt ifrån verkligheten och det känns faktiskt svårt att komma tillbaka till den. En kort stund i skogen som var så obeskrivligt härligt och en lussebullefika hos min mamma och pappa var ganska lagom. Idag har vi faktiskt varit en liten stund till Birsta för att hämta ut ett paket, besöka apoteket, köpa en present till en av Mayas kompisar och handlat lite mat. Tanken var att hela familjen skulle ta en tur tillsammans men det slutade med att bara jag och Hanna åkte. Mysigt ändå och vi betade snabbt av det vi skulle göra. Nu ska Maya skjutsas på kalas och vi andra ska äta gulaschsoppa och sedan titta på "Karsten och Petras fantastiska jul", när lilla H får bestämma.
 
 
Hanna har pratar länge om sin lilla gran nu. Och när den äntligen fick flytta in till hennes rum så var hon så klart ivrig med att vilja klä den. Idag fick hon faktiskt lov att göra det. Gissa om hon var nöjd, min älskade lilla unge. Det är nu två veckor kvar till första advent och vi kommer garanterat pyntat klart lagom till dess. När det varit många sjukdagar hemma och dagarna inte varit så himla rolig i överlag så har vi fått underhålla oss med det vi orkat och kunnat. Pyntet har blivit både tidsfördriv för rastlösa själar men också glädjen i när det känts jobbigt. Eller kanske rättare sagt lite tröst till framförallt en liten tjej som önskar mest i världen att hon ska bli frisk så hon kan vara ute och leka, träffa kompisar och få må bra. Då tar vi fram pyntet, planerar och fixar, för det är ändå något hon tycker är så mysigt. Tre veckor hemma och sjuk är inte särskilt roligt för någon, än mindre för en femåring men som ändå aldrig klagar och är så otroligt duktig.
 
Vi är fortfarande krassliga och nätterna är riktigt jobbiga, framförallt för min egen del. Men vi måste försöka pigga på oss nu. Hur länge kan man vara sjuk? Och hur länge kan man vara borta från alla måsten egentligen? Jag tycker det borde räcka nu!
Mimmi

Verkligen, nu har ni avverkat er "dos" av hemma isolering tycker jag. Kram ❤

Svar: Ja, det tycker jag med men ändå är vi inte friska nog för att gå tillbaka till vardagen just nu. Suck. Det kommer nog snart det med. Kram
Eleni Apostolakis

Amanda (Swedish Passport)

Nej fy så jobbigt med en så långvarig sjukdom! Håller tummarna för att ni alla blir friska snart :)

Svar: Tack snälla! Hoppas det jag med <3
Eleni Apostolakis