EN LITEN TRÖST

Godmorgon måndag.
 
Vi börjar den här veckan på samma sätt som den förra. Men hallelulja så har jag fått sovit någorlunda i natt med bara några hostattacker. Sömnen gör så mycket. Har istället vaknat upp med ögoninflammation jag med men det tar jag hellre bara hostan kan bli något bättre. Vi har tröstat oss med varm choklad med mini marshmallows och tända ljus nu på morgonen. Rätt så mysigt det med. Igår kväll började jag göra en egen adventsljusstake och har nu på morgonen torkat klart apelsinskivor. Ni ska få se vad jag gjort så fort den är klar. Sista piffet tänkte jag göra idag. Kanske ska börja slå in lite julklappar också. De börjar bli så många så jag vet knappt var jag ska gömma undan de. Något måste man ju göra för att få tiden att gå.
 
 
Det känns så nära när man säger att första December, första advent, första julkalender avsnittet, ja allt det första är redan NÄSTA vecka. Samtidigt börjar det bli hög tid till att planera inför Mayas födelsedagskalas. Födelsedagar är viktiga och jag vill alltid göra mitt bästa för att det ska bli så bra som möjligt när flickorna fyller år. Men i ärlighetens namn så har jag ingen inspiration till att planera kalas just nu. December är en rätt så hektisk och fullspäckad månad ändå men självklart måste vi fira vår stora tjej också! Tidigare har vi lagt kalaset så tidigt som i November men i år har vi inte fått ihop det så. Det kommer nog bli bra ändå till slut. Kanske dags för mig att sätta mig ner ordentligt och börja fixa med det också nu när vi ändå bara är hemma.
Mimmi

Förstår att det är svårt att hitta inspirationen när ni inte kommer ut ur er "karantän" någon gång!! Ögoninflammation är inte kul....Börja med att prata med Maysan hur hon vill ha sitt kalas, det kan vara helt andra saker som är viktiga för henne än vad du känner att du vill hinna med...Kan vi hjälpa till på något sätt så släng bara ut uppgiften! Kram❤❤❤

Svar: Tack snälla. Vi ska nog ordna det på något vis :) <3
Eleni Apostolakis

Malin

Vad det såg mysigt ut med varm choklad med marshmallows.
Ska bli kul att se din adventsstake när den är klar.
Vilken fin blogg du har, första gången jag hittade hit idag.

Svar: Åh tack snälla! Vad roligt att du hittat hit :)
Eleni Apostolakis