JAG, SOFFAN & TEKOPPEN

Den här dagen blev inte riktigt som planerat utan vi fortsätter i förkylningens tecken. Nu är det min tur att göra sällskap med fortsatt krassliga Hanna och Patrik. Så istället för dagens alla planer är det soffläge och tekoppen för mig. Så himla tråkigt. Men vem tycker om att vara sjuk liksom? Snöflingor flyger i luften och nu ligger ett snötäcke över både tak och mark. Maya drog iväg till en kompis och med sig hade hon madrassen redo för att göra vinterns första åkturer ute i snön. Så mysigt.
 
 
Igår kväll hade vi tjejkväll här hemma och vi fick sällskap av min mamma och syster. Dom fick snällt stå ut med hosta, feber och nysningar, haha. Vi åt pizza, pysslade och tittade på Så mycket bättre. Jag kämpade i några timmar för att få till en brasa i kakelugnen, elda är tydligen inte min grej, men man ger sig ju inte i första taget. Vad gör man inte för lite extra värme och en lite mysigare kväll. Nu tänker jag lägga mig raklång och slå igång någon mysig julfilm. 
 
Men först vill jag bara önska alla pappor där ute en fin fars dag! Vi hyllade pappan i vår familj redan imorse med paket och Hanna passade på att ta ton och sjunga för hela slanten. Ikväll måste vi åka och hämta P's bil ute hos mina föräldrar så jag får passa på att ge min pappa hans present och en kram... om han vill ha någon när jag är dålig, haha. Hoppas ni mår bra och har en haft en härlig helg!
Jessica Högberg

Tråkigt att vara sjuk💕

Svar: Så himla trist verkligen!
Eleni Apostolakis