JUL I VÅRT KÖK

 
Mörkret gör det just nu nästintill omöjligt att fotografera. Jag gör ändå mitt bästa för att få till någonting alls att titta på. Vi börjar få julen klar nästan överallt här hemma och lika så bra nu när det bara är dagar kvar till första advent. Titta bara vår nya julstjärna som hänger i fönstret. Är den inte magisk? Ni kan bara föreställa er lyckan när jag faktiskt fick den. Ibland har man bara sådan tur! Och en ny kudde från inte mindre än Ica Maxi fick följa med hem idag till kökssoffan. Tycker den passade så otroligt bra där. Önskar det gick att få mer rättvist på bild, men ni kanske kan ana. Har i eftermiddag slagit in julklappar och pysslat med barnen medan vi lyssnade på julmusik. Vad vi myser nu! ❤
Mamma

Superfin stjärna och kudde 😍!

Svar: Tack!
Eleni Apostolakis

Elina

GUD vad fina bilder!! Älskar den första med vasen och blommorna! :D Och jag är också snabb med att ta bilder eftersom det mörknar så snabbt haha!

Svar: Tusen tack! Ja, nu är det inte allt för fotovänligt med detta mörker. Man hinner knappt med och det som görs blir ändå inte särskilt bra, haha. Men vad ska man göra?
Eleni Apostolakis

Bella

Åh, så juligt och mysigt! Blev riktigt förtjust i stjärnan, kom den också från Ica? Eller vart hittade du den? Såg bara en annan med spets sist jag kollade på Ica.
Julkartongerna står fortfarande kvar i hallen så jag måste ta tag i dem imorgon. Kommer alltid annat i vägen lixom :)

Svar: Tack! Den kommer från Watt & Weke. Dom har så himla mycket fint :) Länkat till deras stjärnor lite längre ner på bloggen.
Eleni Apostolakis