MINUTER INNAN OLYCKAN

Har precis kommit hem efter att ha varit och handlat mat och "plockat upp" lite julklappar efter vägen. Lyckan var när vi råkar på min mormor och morfar i kön på mataffären bara sådär. Dom bor inte här i stan så det är inte ofta vi bara "springer på varandra". Så roligt att få krama om dom då det känns som det var alldeles för länge sedan. Jag har jobbat hela helgen efter två veckor hemma och det var också så roligt att komma tillbaka till jobbet. Fördelen med att älska sitt jobb och sina härliga kollegor. Hanna hann gå en fredag på förskolan också och det var nog riktigt roligt att få träffa kompisarna igen också.
 
 
Jag och min lilla skruttis som varit så mycket tillsammans nu ett tag i vår "isolering". Idag är det Maya som är hemma med ögoninflammation och hosta. Nu har vi betat av hela familjen även om det tagit oss många veckor. Ni kan aldrig tro vad som hände bara några minuter efter att den här bilden togs. Det är så klantigt så man knappt vill säga det, haha. På något vis sätter jag mig hastigt på min ena fot och tar tag i Hanna för att dra upp henne i mitt knä när jag riktigt hör hur det knäcks till och smärtan i min lilltå går knappt att beskriva. Jag säger direkt till Hanna att jag nog brutit tån. Men min tanke är väl ändå att smärtan förhoppningsvis ska gå över efter bara en stund, det gör ju liksom ont att göra illa tårna. Men nej, det gjorde det inte. Efter att ha suttit en stund och jag ska upp och gå så gör det fruktansvärt ont att stödja på foten. Tittar på min lilltå som nu är dubbelt så stor som den på andra foten. Det var med nöd och näppe jag fick på mig skorna och ens kunde köra bil när vi skulle mot jobbet och förskolan. Och jag har ju dessutom ett jobb där vi står och går konstant hela arbetsdagarna. Men det gick, även om jag fått jobba i foppatofflor under lördagen då skon gjorde så ont så jag haltade mig in på jobbet, haha. Tån och en större del av foten är nu alldeles blå både ovanpå och under. Min stackars lilltå såg nästan svart ut ett tag för den blev så mörk. Ja, herregud, vad säger man? Om den är bruten eller bara rejält stukad vet jag inte, man gör ändå ingenting åt en liten tå. Jag har åtminstone inte lika ont i dag så förhoppningsvis så är det snart bättre
Mimmi

DET GÖR ONT!! Jag lyckades bryta "ringtån" när jag klippte gräset och snubblar i mina flip flopppar...Jag skulle ju också jobba så det var att ta maskeringstejpen och spjälka den allt mer lila tån mot tån bredvid.

Svar: Ajaj, det gör så himlens ont!
Eleni Apostolakis