NY FÄRG

Hello November och ledig fredag!
 
Solen skiner och barnen har vaknat pigga och glada. Vad mer kan man begära? Vi har planerat en riktig mysdag som jag sett fram emot hela veckan. Men först tänkte jag titta in här och visa vad som hänt sedan sist. I början av veckan köpte jag äntligen färg till skåpen i sovrummet. Har under en längre tid funderat fram och tillbaka på vilken färg de skulle få men kom alltid tillbaka till samma tankar - mörkt grön. Jag tycker det blev riktigt bra om jag får säga det själv. Dock så känns behovet av ny väggfärg större än någonsin efter att skåpen fick en ny fin färg. Väggarna känns så blåa och kalla och det är något jag vill komma ifrån nu. Vi får väl se när jag tar tag i den saken. Det är mycket annat som behöver läggas pengar på först... ni vet, fars dag, födelsedagar, dubbla kalas och så kommer julen. Men förhoppningsvis så kommer vi snart vara på gång med nya väggar i sovrummet också.
 
 
Jag valde en färg som heter Nässjö från Beckers med en matt yta. Nu letar jag febrilt efter några fina möbelben att sätta på skåpen också för att få lite höjd på de. Har ni några tips får ni mer än gärna dela med er.
 
Ha en fin dag!
 
Mimmi

Det kan nästan löna sig att "loppa" en byrå eller ett skåp för att komma över nya ben, de kan vara rätt dyra , jag har själv letat...

Svar: Ja, så kanske det är.
Eleni Apostolakis