PAPPERSSTJÄRNOR, MINNEN & STOLTHET

Har hittat min nya grej - göra stjärnor av papperspåsar. Skulle kunna sitta hur länge som helst och göra mängder av papperstjärnor. Så enkelt men rogivande att ha något i händerna att skapa med. Samtidigt som jag gjort stjärnor har mina tankar gått till alla vi förlorat i år. Alldeles för många besked om nära och bekanta som inte längre vandrar på jorden. Gång på gång. Ett sådant år. Det går inte att gå helt opåverkat förbi. Många tankar och minnen har tagit mig med på en riktig nostalgitripp senaste månaderna. Trots det så lever vi, mår bra och känner extra kärlek till alla runt om. Känner ännu mer hur tacksam man får vara och hur viktigt det verkligen är att försöka njuta av allt det goda i livet. Ta tillvara på det och göra någoting bra av tiden.
 
 
Är så stolt över vår stora tjej som idag övervunnit en stor rädsla och utmaning. Dagens tandläkarbesök kämpade hon sig igenom och överraskade nog både sig själv och mig. Så kämpigt det varit med alla dessa besök men nu kan vi äntligen sätta check på en så viktig sak. Heja älskling!
 
Nu ska vi duka fram middagen och sedan tror jag faktiskt jag ska sätta mig och fortsätta göra stjärnor. Vill hänga de mest överallt. Kan man ha för många?
Jessica Högberg

Duktig tjej!! Snygga stjärnor <3

Svar: Tack så mycket! :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Fina stjärnor!!! Men finast är Maysan, hon är den starkast lysande stjärnan när hon varit så duktig ❤❤❤

Svar: Tack! Ja, vår älskade stjärna <3
Eleni Apostolakis

Annie - Stora Små Äventyr

Så fina :D

Svar: Tack så mycket!
Eleni Apostolakis