PEPPARKAKSBAK

Inlägget innehåller viss reklam genom annonslänkar för Bagaren och kocken.
 
Ibland kan mina barn verkligen vara änglar. Dessa dagar kan man njuta lite extra av livet. Med det vill jag säga att den här dagen toppar en av de bästa på länge. Det har blivit en tradition att baka pepparkakor för första gången under höstlovet. Att få göra det tillsammans med båda mina tjejer, lyssna på årets första julmusik och bara ha det sådär supermysigt gör mig så glad i själen. Lite extra glad blir man när Maya vill vara med fortfarande. Det blir inte så ofta nu mera annars. 
 
Jag invigde min nya mönstrade kavel och den är bara för fin alltså. Mönstret blev inte så tydligt på alla pepparkakor när de hade varit i ugnen men ändå blev de flesta rätt så bra. Det här gör vi om snart igen. Kaveln hittade jag här och jag blev så glad då jag redan förra året var på jakt efter en.
 
 
Blev varm i hjärtat av att se hur de två samarbetar och hjälper varandra. Det är fint att ha en storasyster som kan hjälpa till när det blir lite klurigt. Mina fina älskade hjärtan. Vad jag älskar er och stunder som de här❣
Mimmi

MEN ALLTSÅ!! Mys pluttar ❤❤❤

Svar: Ja, så himla mysigt <3
Eleni Apostolakis

Mamma

❤️❤️❤️ vad mysigt ni haft det! Mitt hjärta blir också alldeles varmt! ❤️❤️❤️

Svar: Kom och ät pepparkakor med oss någon dag <3
Eleni Apostolakis

Jessica Högberg

Oj så mysigt, blev lite avis här💕

Svar: Jaa, såå mysigt verkligen!
Eleni Apostolakis