MITT SEPTEMBER

 
September kan vara den månad som gått allra snabbast i år. Hann inte med riktigt så var vi plötsligt inne i Oktober. Kan vara för att vardagen körde igång ordentligt och tidschemat varit minst sagt tajt emellanåt. Jag hängde med härliga kollegor på Birsta Citys husfest/awards där det bjöds på en riktigt rolig kväll med både drinkar, dans och skratt. Oerhört länge sedan jag gjorde någonting liknande så det var nog precis vad jag behövde. En riktigt härlig start på September. Det har varit många fotbollsmatcher (och träningar) för Maya, en massa kalas för oss alla men framförallt barnen. Har köpt hem härliga höstbuketter. Röjt i ordning utomhus och städat ihop inför vintern. Jobbat på så mycket det bara går. Bakat en och annan bulle. Försökt varit ute och rört oss i skog och mark så mycket vi hunnit med och fångat det få solglimtar som skymtat. Jag, barnen och min mamma var på Bio när det vankades studiedag från skolan. Har fikat med en gammal vän. Och ja, egentligen var September en rätt så bra månad även om tröttheten har kommit ikapp och mörkret lika så.
 
Med det får vi tacka September 2019 och välkomna Oktober. En månad där man i smyg får börja längta och planera till jul. Oundvikligt när vi nu börjar fylla butikerna med tomtar och diverse julsaker. Den där mysiga känslan om något härligt framför sig har inte riktigt infunnit sig än. Men det jobbar vi vidare på under kommande månad.
Jessica Högberg

Ibland tuffar livet för fort men i eftertanke är det ju bra om det varit bra och det ser din september ut att ha varit. Jag välkomnar oktober med lite lugnare schema, mörka kvällar med tända ljus... Var rädd om dej!

Svar: Ja, vare sig man gillar det eller ej så är det bara att gilla läget och göra det bästa av mörka Oktober. Hoppas din helg varit fin!
Eleni Apostolakis

Mimmi

September körde verkligen på med ett mål i sikte: HÖST! Bara att gilla läget och fantisera om våren medan man förbereder för vintern. ❤

Svar: Ja, så är det verkligen. Kram
Eleni Apostolakis