NÄR RASTLÖSHETEN TAR ÖVER

Det blev en ofrivillig dag hemma denna måndag. Istället för jobb blev det vab. Med det insåg jag plötsligt att jag blir hemma och ledig en hel vecka. Och där slog rastlösheten till på riktigt. Jag och min lilla hjälpreda bestämde oss för att möblera om i vardagsrummet. Ingenting är omöjligt... även när det känns som "det går inte att göra på något annat sätt". Jo, det gör det allt som oftast om man tänker lite utanför ramarna och bara vågar testa. Jag släpade och bar möbler och tätt bakom mig kom lilla H med dammsugaren redo för att städa upp varje liten dammråtta som dök upp. Jag känner mig alltid skeptisk till en början när jag får mina ryck. Vad har jag gjort? Blev det här verkligen bra? Men oftast tar det inte många dagar för att vänja sig vid det och skulle man inte göra det... ja, då är det bara att flytta tillbaks allt igen. Älskar ändå känslan varje gång man kommer in i ett nymöblerat rum och nästan får känna sig lite överraskad.
 
Orsakerna till att jag gärna möblerar om: Det underhåller en rastlös själ en stund, det är roligt att testa på någonting nytt, man får vara något kreativ och hitta lösningar och så klart resultatet och känslan av någonting nytt utan att det kostat en krona.
 
 
Rummet blev något mindre men det gör ingenting då vi har yta att ta av. På samma gång blev det istället väldigt mysigt och ombonat på något vis. Nu ser ni inte hela rummet från alla vinklar men jag känner mig ändå nöjd för stunden. Tänk er om lite mer än en månad då flyttar vi bort fotöljen i hörnet och gör plats för julgranen. Åh, mys!
Mimmi

Lilla hjälpredan ser då helnöjd ut i alla fall...❤

Svar: Hon är alltid nöjd bara hon får hjälpa till :) <3
Eleni Apostolakis

film&serier bloggen

åh, vad jag gillar inredningen. så mkt snyggt alltså!

Svar: Tack så jättemycket, vad glad jag blir!
Eleni Apostolakis

sara

Vilken fin färg på väggarna!!

Svar: Tack så mycket. Gillar den jättemycket :)
Eleni Apostolakis

Isabell

Men alltså, hur fint? Längtar till vårt hem är sådär ombonat :-)

Svar: Tusen tack! Hem och piffa lite så känns det snart ombonat ska du se :)
Eleni Apostolakis

Sarah

Jag tycker det låter skönt att vara ledig en hel vecka ;) Kul att möblera om :)

Svar: Det är verkligen jätteskönt! Kan behövas innan julruschen drar igång på jobbet :) Ha en fin vecka!
Eleni Apostolakis

Jessica

Ser hur mysigt ut som helst!

Svar: Tack! Ja, det känns mysigt faktiskt :)
Eleni Apostolakis

Bella

Det känns ju igen det där :)
Har precis ställt tillbaks mina möbler i vardagsrummet efter att dem dansat runt ännu en gång. Den mysiga pälskudden i soffan vart har du hittat den?

Svar: Ja, det är en klassiker vi alla gör emellanåt, haha. Kuddarna köpte jag förra året på H&M Home. Nu fick de komma fram igen när det börjar bli sådär kallt och burrigt utomhus :)
Eleni Apostolakis