THE WEEKEND

Nu är det en knapp vecka kvar till höstlov för tjejerna. Och idag föll den första snön. Vi vaknade med synen av vita tak och vit mark. Det var inte mycket men ändå snö som sedan fortsatt att komma blandat med regn hela dagen. Jag som motiverat mig själv inför helgens alla promenader och träningspass. Ni kan ju gissa hur det gått med det. Ett lättare pass fick det åtminstone bli här hemma medan Patrik var på gymmet.
 
Igår bjöd Hanna in sig själv hos mormor och morfar, Maya lekte med bästisen och jag, Patrik och Joanna planerade för en tripp till nyöppnade Eko Stormarknad. Jag som innan sa att jag skulle vänta några veckor tills det lugnat sig stod ändå där ute och köade i spöregnet för att komma in. Galenskap. Ändå fyllde vi en kundvagn tillsammans med allt möjligt tänkbart. Bland annat juldoften från Woodwick och en färgklick till vas i senapsgult. Vet inte vad som flög i mig, eller rättare sagt så flög den i vagnen för att jag nämde att jag tyckte den var fin. Ibland skämmer han bort mig.
 
 
Två skrotungar, en förkylning och en varsin skål med glass. Lediga söndagar kan vara bra mysiga. Maya åkte på en förkylning med feber i veckan men piggade på sig väldigt snabbt. Dock har en jobbig hosta kommit istället.. ganska som vanligt när det gäller henne och förkylningar.
 
 
Det har regnat eller snöat hela helgen. Utan en solglimt i sikte. Dimma och moln har legat över hela stan som ett tjockt täcke och mörkret är ett faktum. Vi tänder ljus inomhus och hade inte veden varit slut för tillfället så hade det nog blivit en brasa också.
 
 
Här har ni vasen som flög ner i vår kundvagn på Eko. Jag gillar gult men tror aldrig jag köpt något till hemmet i den färgen förut. Någon gång ska väl vara den första och nog blir det ändå lite fin med någonting grönt i. Man tager vad man haver så enriset fick prova den nya vasen först.
Mimmi

Mörkaste helgen , varning på mobilen om "Höga flöden"...Men nu på måndag ser det ljusare ut, uppehåll, ljusblå himmel. Pimpade min lilla toa med nya gula handdukar bl.a i helgen. Fin vas!

Svar: Ja, det är mycket mörker nu. Tur man kan ta in lite gula lysande fläckar i hemmet när solen lyser med sin frånvaro :)
Eleni Apostolakis