ALLTSÅ NI!

Mina små älskade. Ni är det finaste jag har! Och tänk så mycket de här två tycker om lilla smulan. Den lilla hårbollen som är det gosigaste i världen tycker framförallt Maya. Man tänkte tanken att kanske hon skulle "tröttna" eller inte tycka det var lika kul efter ett tag men så har det absolut inte blivit. Det första hon gör när hon vaknar är att ta upp henne för en stunds mys innan skolan. Det sista hon gör innan hon lägger sig på kvällarna är att hålla i hennes kära pälsboll och säga godnatt. Hur många gånger det blir däremellan har vi nog inte hållt räkningen på. Ett så lättsamt djur som ger barnen så otroligt mycket. Och så lyckades vi så klart även få hem den allra snällaste lilla Smulan.
 
 
Så var det måndag och ny vecka igen. Extra skönt med en ledig dag när regnet öser ner och ljuset aldrig hittar fram. Nu börjas det igen - tända lampor och ljus nästan hela dagarna. Medan Maya är i skolan så pysslar och fixar vi här hemma, jag och Hanna. Jag tänkte göra i ordning ett blogginlägg med höstmysiga saker till hemmet lite senare. Sådant kan vi behöva extra mycket nu. Tycker ni inte?
Mimmi

Blev lite av en "chock" igår morse när man måste tända lampor . Tänk så glömsk man är, det är ju det här man har framför sig nu...