VILKEN HELG!

En så härlig helg på många sätt och vis. Först och främst så är jag ledig och vet att jag dessutom är ledig nästa helg. Bara det liksom. Igår blev det städning utomhus både på balkonger och på gården. Blommor har rensats bort, vissa förberedda för övervintring, plockat bort diverse saker som annars blir förstörd när kylan och senare snön kommer. Även rensat och plockat bort bland alla leksaker som bott utomhus hela sommaren. Så skönt att ha det gjort. Några möbler får stå ute en liten stund till. Blir det fina dagar så vill jag ändå ha möjligheten till att gå ut och sätta mig en stund. Men om bara ett par veckor så kommer även det få flytta in och studsmattan ska plockas ner. Gick en härlig promenad i solskenet tillsammans med min syster som slutade hos interflora. Kunde inte låta bli att unna mig en höstbukett efter lördagens slit.
 
 
På kvällen var det dags för den årliga Birsta City Husfesten och Birsta City Awards. En så lyckad kväll. Det var verkligen flera år sedan jag var ute till mitt i natten, drack goda drinkar och dansade till både liveband och DJ. Sean Banan gästade och var kvällens konferansier så nog fick vi några goda skratt också. Helt enkelt en jätterolig och härlig kväll.
 
 
Idag var det bara att upp och hoppa för att åka iväg på Mayas fotbollsmatch. Så duktiga tjejerna blivit och Maya fick göra ett mål dagen till ära. Gumman. Nöjd tjej som lämnade fotbollsplanen med vinst för dagen. Hann ta en liten fika med mamma på vägen hemåt då Hanna bjöd in sig hos mormor och morfar medan vi andra frös i blåst och regn under fotbollsmatchen. Nu har vi stora tjejen på kalas hos en kompis och vi fick visst spontana middagsgäster som ringde nyss och är på väg hit. Den här helgen ligger i topp. Hur har ni haft det?
 
 
Ibland känns livet lite upp och ner. Men precis just nu är det så bra det kan bli. Njuter och lever på den känslan.
Mimmi

❤❤❤ "Elefant örat" är på G ser jag...😊

Svar: Jaa, den växer sakta men säkert :)
Eleni Apostolakis