PÅSK

Så var snart påsken 2020 över. En påsk som inte varit någon annan lik på flera sätt. Och helt ärligt känner jag att det är lite skönt att den är över. För varje dag som går får man vara glad att vakna frisk och glad att vi är en dag närmare slutet oavsett hur långt borta det ligger. Ändå sorligt att vilja hoppa över den här delen, för varje dag är ändå värdefull, dagarna kommer inte tillbaka eller ligger inte som ett tillgodo till en annan gång. Men så är det ändå. Tur vi haft en glad påskhare på "besök" och årets påsktårta som istället blev en morotskaka vart riktigt god. Mums. Älskar morotskaka!
 
 
Barnen har fått så himla mycket godis levererat från olika håll så det kommer räcka och bli över till hela sommaren tror jag, haha. Det var dom väldigt lyckliga över iaf. Tack alla! ♥
Sara

Så klokt skrivet! Glad påsk till er alla i efterskott :)

Svar: Tack snälla! Hoppas du också haft en fin påsk :)
Eleni Apostolakis

vit tvålpump

väldigt bra inlägg hoppas ni fick en bra påsk :)

Svar: Tack snälla! Detsamma till dig!
Eleni Apostolakis

Amanda (Swedish Passport)

Men alltså åh så klokt skrivet, och bilderna! Så mysiga! Det närmaste jag kom ett påskfirande var att jag tog en bild på hunden med ett par kaninöron, haha ;)

Svar: Tack snälla! Det låter som en helt okej påsk ändå i det här läget vi är i. En hund i kaninöron är det inte alla som fått träffa i påsk :)
Eleni Apostolakis