VITSIPPOR OCH DRÖMSKÅP

Vilka helt fantastiska dagar vi haft nu. Solsken och värme var mer än välkommet. Har tillbringat stora delar av dagarna både på balkongen och ute på gården. Men har även passat på att ta härliga kvällspromenader. Blir alldeles glad när man går ut och ser hur mycket folk som rör sig ute. Alla åldrar och alla sorters människor. Vi njuter av det härliga vårvädret, passar på att röra oss lite mera och tänker oss för lite extra med att endast nicka leendes åt varandra på andra sidan gatan. All denna motion som vi tar oss för måste ändå betyda något bra för folkhälsan. Min gädje och energi har verkligen återvänt. Så även min pollenallergi som är riktigt kämpig i år men det står jag ut med så länge våren är här för att stanna.
 
Efter min och Hannas frukost på balkongen imorse tog vi en härlig promenad och fick med oss årets första bukett med vitsippor hem. Det är något alldeles särskilt när man kan börja plocka vitsippor. Håller ni inte med?
 
 
För ett par dagar sedan skulle jag och Hanna åka iväg och handla mat. På en matbutik farligt nära en av mina favoritloppisar. Jag lovade att vi bara skulle springa in och ut, den är ändå ganska liten. Och det var precis vad vi gjorde. På bara några minuter hade jag köpt drömskåpet och utkörning. Lyckan var total. Jag har sååå länge velat ha ett större skåp och plötsligt så stod det där för bara några hundralappar. Det känns väldigt maffigt, precis som jag önskat. Det är jättefint i dess originalfärg men jag har ändå en tanke på att måla om det. Just nu slukar det mycket av de lilla ljus vi har i vardagsrummet så därför tror jag att det kommer bli riktigt fint i en annan färg. Så klart har man även blivit inspirerad av andra som målar om sina gamla skåp och resultaten blir magisk. Så önska mig lycka till med detta pilliga målarprojekt. 
enna

Vad mysigt med frukost på balkongen och sååå fint nytt köp :)

Svar: Tack så mycket! Vi njuter av varje solig dag just nu. Även om det tyvärr verkar vara kyla och moln som tänker komma dagarna framåt. Hoppas din helg varit fin! :)
Eleni Apostolakis

Jennie

Fina inrednings bilder.

Svar: Tack så mycket!
Eleni Apostolakis