ÅRETS HEMBAKTA SEMLOR

Har nog bakat mina godaste semlor någonsin. Brödet blev så himla saftigt och gott. Mums! Ska erkänna att jag hann äta två semlor innan dagen var slut. Tur det inte händer ofta, haha. Hela familjen fick sig en fredagssemla och resten av semlebullarna frös jag in. Vi börjar ändå närma oss fettisdag och då plockar vi bara fram de frysta bullarna och gör oss en rejäl semlefika när det är dags. För att jag ska minnas vilket recept jag följde och för att ni ska få ta del av det om även ni vill baka otroligt goda semlor så kommer receptet här.
 
 
Efter många om och men denna lördag så tog sig hela familjen ut och fick njuta av härligt väder och frisk luft. Vi har gjort snölyktor, snögubbar och haft snöbollskrig. Vissa stunder känns snön ändå helt okej. Lagom blöta tog vi oss sedan en skön promenad bort på ICA för att fylla på inför mellomyset. Ska ni titta?
Bella

Ja, absolut ska vi titta på mello och här ska vi testa att baka semlor så nu kör vi på ditt recept :)
Får man fråga vad det är för märke på det galet vackra gröna fatet? Alltså jag dog en smula :)
Kannan var superfin den med..? Fast mannen tycker vi har alldeles föör mycket kannor i skåpen just nu..haha

Svar: Åh, hoppas semlorna blev bra! :) Jag kommer ju aldrig ihåg vad porslinet heter. Tycker också det är jättefint. Det är iaf ett Engelskt porslin som jag hittat på loppis. Även kannan är ett loppisfynd. Gillar dom massor. Och har egentligen inte plats för mer porslin men har så svårt att låta bli när man hittar fina små fynd :)
Eleni Apostolakis

diskhoar

Åh vad gott:)

Svar: Verkligen supergott! :)
Eleni Apostolakis

Denise Taylor

Åååh semlor, va gott! :D Har ätit en semla hittills i år, kanske ska testa mig på att baka egna i år :P

Svar: Ja, de är ju sååå goda! Klart du ska baka egna i år :D
Eleni Apostolakis