FINA MINNEN

Livet rullar på även om det stundvis känns som det står stilla. Jag är så glad för den sol och ljuset som bjudits på nästan hela veckan. Försöker samla på mig så mycket energi och d-vitamin jag bara kan. Igår var jag och Hanna till Sidsjön för att mata fåglarna och tog sedan en promenad runt sjön. Mestadels fick jag dra på en tung femåring på snowracer bakom mig men det var det värt. Idag har vi tagit en tur med mamma för lunch, loppis och presenthandling. Också härligt att komma ut en stund och göra någonting. Annars har jag mest jobbat både hemma och i butiken. Så i eftermiddag har det varit både fotografering, redigering, publicering och till sist fakturering som varit högst på listan. Verkligen så himla roligt. På något vis har jag kommit till att leva min dröm vad gäller arbetslivet. Det är precis lagom av allt och jag får göra roliga saker som jag kanske inte ens visste att jag drömt om tidigare. Och det är väl det bästa.
 
 
Någonting mer jag är glad för är både kandelabern som är ett loppisfynd, min favoritvas från Cooee i färgen sand och så den där tavlan som jag så länge velat ha. Mina flickor ståendes i byn Prinos på Kreta. Där min farmor en gång växte upp och sprungit omkring med små ben. Så glad att även mina barn fått springa och sett sig omkring bland små gränder på samma ställe. Det var en magiskt fin kväll. Flickorna fick följa med till där min lilla farmor ligger och vilar. Vi stannade sedan kvar i byn ett tag för att se oss omkring och hälsa på hos min farmors bror som bor där ännu. Det var en så väldigt varm kväll, solen var på väg ner så ljuset var magiskt, en gammal dam öppnade en port när vi stod utanför och vinkade in oss. Utan att kunna kommunicera med oss så bjöd hon in oss till hennes lilla innergård där hon hade massor av små kattungar som vi fick klappa och kela med. Som tur var så förstod vi lite av hennes grekiska för hon försökte berätta saker för oss genom att peka visa och säga några få ord. Hon var så glad och så vänlig. Det är en kväll jag aldrig kommer att glömma och som fortfarande gör mig varm i hjärtat. Att ha förevigat det på bild gör känslan ännu starkare. Och nu har vi en av mina favoriter i vardagsrummet som kan fortsätta påminna oss om härliga dagar.
 
Nu är det dags för mig att börja packa och förbereda för morgondagen. Mayas skola ska ha friluftsdag  så hon ska ha med sig packning. Jag och Hanna har dessutom lovat att möta dom på isen och hänga där omkring under förmiddagen innan jag ska åka och jobba. Det ska bli riktigt fint väder så jag ser fram emot det men gissar jag kommer vara trött efter en lång dag. Först utflykt sen jobb tills på kvällen. Önskar er en fin helg!
Johanna

Så vacker tavla på flickorna! Hoppas dagen på isen var mysig och att det gick bra med packningen. Kram!

Svar: Tack så jättemycket! Vi hade en riktigt härlig dag. Hoppas du får en fin torsdag! Kram
Eleni Apostolakis

Jessica Högberg

Det är ett fint foto som det är men med storyn bakom... Hoppas dagen blir magisk💕

Svar: Tack så mycket! Hoppas du får en solig och härlig torsdag! <3
Eleni Apostolakis

Carolina

Det är så roligt att höra när människor är tillfreds med sin tillvaro här i livet. Händer inte alltför ofta!
Kram

Svar: Tack! Nej, det håller jag med om. Önskar fler att få känna likadant <3 Kram
Eleni Apostolakis