VÅR I LUFTEN

Det är med glädje som Februari swishar förbi. Är just nu inne i min mest intensiva arbetsperiod och hinner därför inte med så mycket mer än jobb och ta hand om familjen. Men i måndags var jag och Hanna lediga och efter många månaders önskan om att få åka på himla badet så gjorde vi det. Jag gillar verkligen inte att bada men att se lyckan i min lilla gör det helt klart värt det. Och vi hade faktiskt en riktigt mysig och rolig dag på badhuset. Jag blir dock så otroligt trött och slut av att bada så det har tagit mig flera dagar att återhämta mig tror jag, haha. Men det är väl fler saker som spelar in till den här tröttheten gissar jag. Ljust kan vi iaf inte klaga på. Och att solen hittat till oss så många dagar på senaste. Tacksam för det.
 
 
Det har varit flera dagar med riktig vår i luften. Känslan är så härlig. Något som verkligen är efterlängtat för många av oss. Nackdelen med att ljuset återvänder är att sådant som gömt sig hela vintern börjar dyka upp. Känner ett enormt behov av att göra en ordentlig vårstädning. Överallt. Och att passa på att rensa i varenda vrå här hemma. Nästa vecka är jag jättemycket ledig, även om jag har endel inbokade saker, men utöver det ska jag verkligen ta tag i hemmet. Känslan efter man gjort det är den bästa. Så nu laddar vi inför det. Men först har jag några dagar kvar att jobba.
Malin

Wooow va fint du bor!! Och så otroligt fina bilder. Vårkänslan har inte jag riktigt än då det varit snöstorm nu på eftermiddagen här. :) Kram!

Svar: Tusen tack! Vad glad jag blir! Trist med snöstorm. Hoppas solen nu skiner och att vårkänslorna snart kommer. Kram!
Eleni Apostolakis

Johanna

Vad härligt med vårkänslor! Även om det innebär vårstädning och dyligt tycker jag att det ger ny energi, man blir lite piggare och ser så fram emot våren och sommaren. Hoppas ni får en fortsatt fin helg. Kram!

Svar: Håller verkligen med! Har påbörjat men kommer nog få hålla på med min rensning nästan hela veckan kan jag gissa :) Ha en fin vecka! Kram
Eleni Apostolakis

Jessica Högberg

Jag behöver verkligen också rensa och fixa hemma. Kanske kan jag också hitta energi nästa vecka=)

Svar: Det är så skönt efteråt. Befriande på något vis. Hoppas du hittar energi till att sätta igång :)
Eleni Apostolakis

Jessica Högberg

Ja, nu måste jag <3