EN GLAD ÖVERRASKNING

Mitt i en vardag som går både upp och ner så kommer dom där stunderna då man får skina lite extra. Idag såg jag plötsligt mig själv i reklam i mailkorgen. Där var jag utsedd som årets första "veckans blogg" hos blogg.se. Det var nog något år sedan sist så det var en väldigt glad överraskning. Man blir alltid glad och tacksam över att få feedback och av så otroligt fina ord om det man gör. Det blir jag alltid. Oavsett om det är här på bloggen eller på instagram. Alla ni som på olika sätt lämnar så fina och väldigt snälla avtryck lyfter mig verkligen. Det finns så mycket kärlek och godhet i människor på jorden. Det gör mig varm i själen ♥
 
 
 
 
Här i sängen skulle jag kunnat stanna i några dagar. Eller till våren. Stundsvis känns det så iaf. Patrik har åkt iväg för jobb på annan ort, så jag och flickorna är ensamma till imorgon kväll. Samtidigt har jag åkt på en riktig "mans-förkylning". Mitt immunförsvar måste lämnat mig den här hösten och vintern. Kanske därför man längtar lite extra till våren och tycker det är otroligt skönt att få ligga i sängen när man inte är på toppen. Dock så finns inte direkt tiden till att göra det, men tanken är lockande. Igår var jag och Hanna iväg för att besikta bilen och det var stundernas lättnad när han kommer tillbaka med bilnyckeln, ler och säger "det gick fin fint det här. Vi ses nästa år". Nu är det bara resten av to-do-listan som ska checkas av. En sak i taget.
 
Nu tror jag att jag ska sätta mig och pyssla lite. Har faktiskt köpt hem lite grejor som jag inte påbörjat något med än. Ni ska få se när det är klart. Först har lovat att göra smoothieglassar sen stökar vi ner köket med tyger, tråd, lim och allt annat vi kan hitta i våra lådor här hemma.
Jessica Högberg

Grattis till veckans blogg, det var du värd <3 Hoppas du kryar fort och solen visar sej å det snaraste!

Svar: Tusen tack! <3
Eleni Apostolakis

Ajli Müller

Grattis :) Åh, om min säng var sådär skulle jag kunna stanna för evigt också! Nu har jag en resårbotten med en resårmadrass, båda har några trasiga fjädrar... ingen bäddmadrass och tunna tyngdtäcken. Tack och lov för tyngdtäcken dock, men det blir inget fluffigt härligt direkt ;D

Svar: Tack! Åh, det bästa som finns är att bädda med linne. Det slår nästan allt tycker jag. Ungarna är Såå avis på oss som sover i det och har själv önskat för dom tycker det är så mysigt. Synd det är så dyrt bara. Har hört tyngdtäcken ska vara bra. Så skönt att du har det iaf :)
Eleni Apostolakis