HAPPY FRIDAY

Trots att barnen varit förkylda och väldigt hostiga hela veckan så har den i överlag varit väldigt bra. Jag har äntligen börjat kommit igång med träningen igen sedan ett par veckor tillbaka och hur jobbigt det än känns innan man sätter igång så är känslan efteråt obeskrivlig. Känner mig så levande och fylld med glädje och energi. Den saken ska jag försöka att aldrig glömma. För ibland är det lätt att välja det mest "bekväma" för att det för stunden känns jobbigt eller tråkigt. Det får man igen efteråt gånger tusen bara man tar sig för. Kom ihåg det.
 
Fler härliga saker den här veckan är att jag har fått fina leveranser som jag är så glad för! Jag jobbar min mest intensiva vecka på jobbet, vad gäller mitt fyraveckors schema. Men allt flyter på så bra. Tacksam.
 
 
Idag har jag varit iväg och köpt fröer som ska sås i vår. Det blev bland annat rosenskära och luktärt i olika sorter. Nu måste jag bara investera i större och fler krukor innan det är dags. Mysigt också att spendera tid tillsammans med mamma en stund ♥
 
När vi kom hem så knackade det på dörren och där stod till barnens stora förtjusning Jocke, Patriks kusin som inte bor här i stan längre. Ni kan ana lyckan när han kommer hit och kramas och busar med tjejerna. Helt klart en favorit. Efter det satte jag igång och bakade en fetaostsnurra med soltorkade tomater och oregano som vi åt tillsammans med en morots- och linssoppa. Gott men något för het. Kanske skulle varit lite försiktig med chilin, haha.
 
Och nu ska vi njuta av den här fredagskvällen tillsammans hela familjen. Att få en stund till att prata och fundera tillsammans med sin andra halva är liksom inte heller fel. Framförallt när de stunderna inte är många mitt i vardagspusslet. Tror att en dörr för oss kan ha öppnats och just nu ser vi ljust på framtiden. Det känns härligt när vi nu snart firar 12 år, han och jag. Vi fortsätter att drömma framåt ihop. Det är oslagbart och fantastiskt.
Ajli Müller

Fetaostsnurra låter så in i helvete gott, man behöver knappt någon soppa då känns det som XD

Svar: Haha, nä man behövde knappt det. Blev riktigt gott :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Kul att det blev både Rosenskära och Luktärt! Så inte för tidigt bara, man hinner tappa tålamodet innan järnnätterna har passerat i juni...

Svar: Nej, jag tänkte jag ska hålla mig någon månad innan det blir dags. Läser på och sår nog eftersom beroende på vilken sort :)
Eleni Apostolakis

Jessica Högberg

Låter helt ljuvligt, hoppas planerna går som ni tänkt <3 Vårsådd, visst känns det som det är dags! <3

Svar: Tack snälla! <3
Eleni Apostolakis

Bella

Något att verkligen se fram emot med vårsådden. Har själv köpt flera fröpåsar och bland annat Blomstermorot, Rosenskära m.m.
Det hade varit kul att se dina fröpåsar man kanske har missat något bra:)
Tänkte jag skulle så lite fler grönsaker detta året och testa, kör oftast flera sorters tomater och kryddträdgården är ju ett måste varje år. Ska bara bli bättre på att ta tillvara på kryddorna under säsongen, klipper som en galning i slutet så det blir oftast panik :))

Svar: Ja, det är det verkligen! Jag har så begränsat att så så därför blir det inte så mycket när jag får satsa på krukor på våra balkonger. De blommor jag tänker mig är sommarslöja, rosenskära i olika varianter, luktärt och olika sorters dahlior. Tror det kommer att räcka... och kanske bli lite för mycket ändå, haha. Vi får väl se. Så himla gott med grönsaker också. Det är min dröm att någon gång kunna odla. Lycka till med allt! :)
Eleni Apostolakis