IBLAND EKAR DET

Hej allihopa.
 
Dagarna går i full fart så det går ett tag mellan gångerna som jag tittar in här. Har länge länge funderat på att byta bloggportal. Har fått flera erbjudanden genom åren men ändå alltid hållit kvar vid det gamla. Har man bloggat på samma ställe i nästan 13 år så är det kanske inte så konstigt. Nu har jag lite saker på gång så det kan hända att bloggen kommer att landa någon annanstans. Men förhoppningsvis så kommer det att vara samma bloggnamn så ni hittar igen mig. Jag meddelar givetvis före.
 
 
Har inte så mycket nytt att dela med mig utav så därför får ni se en gammal bild på en vacker blombukett. Idag har vi varit ute och sprungit hinderbana hela familjen, efteråt tog jag en långpromenad då det både började storma och regna, men ändå så skönt att få vara ute och röra på sig. Jag har så besvärligt med mina ögon bland annat så därför blir jag inte så långvarig här vid datorn nu. Vet inte riktigt vad som är fel på dom. Trodde det var allergi men ingenting hjälper så har istället börjat med antibiotika men det verkar heller inte hjälpa. Vissa dagar är lite bättre men idag är en sämre dag igen, så jag ser så suddigt och ögonen svider och kliar. Riktigt besvärligt börjar det bli. Men men, det ordnar säkert till sig någon gång. Tröttsamt bara att jag inte fått någon ordning på det än på fyra veckor. Hoppas ni har en riktigt skön helg vilket fall!
Mimmi

Så julgranen går bort som tänkbar orsak till ögonproblemet... Det är så jobbigt att inte ha skärpan. Ett tips från mig är att dra ner på antal tända ljus samtidigt. Jag fick en reaktion på det, har aldrig hänt förut men jag upplever en "ny" doft på stearinljusen nu....

Svar: Jag ser istället så extremt dåligt när belysningen blir för svag så för mig känns det nästan bättre tvärtom. Äter allergitabletter, tar droppar med antibiotika och bakteriedödande men ändå blir det ingen skillnad. Har använt allergidroppar före det som bara gjorde det ännu värre. Så jag vet inte vad jag ska göra. Ögonen ser inte så trevliga ut längre och dom kliar fortfarande hysteriskt mycket. Men det går nog över... någon gång, haha.
Eleni Apostolakis

Bella

Känner igen mig med ögonen, usch och fy. Blev tipsad på ögondroppar med fukt som stannar kvar, Oxyal. Sen fick jag fixa mig läsglasögon för det händer något med åldern tydligen :) blev faktiskt mycket bättre. Kanske värt att testa. Hoppas du snart blir bättre.
Spännande med bloggförändring men jag hoppas inte det blir att man måste klicka för att läsa varje bild. Scrollar hellre faktiskt och det går smidigare. Men det är väl det här med klick som ger pengar som man tröttnar lite på..Lycka till med allt spännande!

Svar: Tack för tipsen! Har faktiskt blivit mycket bättre i ögonen efter många om och men. Antagligen berodde mitt på allergi ändå, men vad vet man. Är bara glad det börjat ge med sig. Skönt att du fick någon ordning på dina ögon också. Så jobbigt och man blir Så påverkad när man inte ser riktigt och de är irriterade hela tiden.
Vi får se hur det blir med min bloggförändring. Jag tappade det lite igen så jag tror inte det kommer bli nu på direkten vilket fall. Tror inte det gör någon skillnad att tjäna pengar på för att man måste klicka sig in på inläggen. Det beror nog större del att klicka sig in på reklamlänkar exempelvis :) Men håller med dig lite där. Gillar också att bara kunna bläddra ner för att läsa.

Ha en fin dag!
Eleni Apostolakis