MONDAY

En ledig måndag tillsammans med två hostiga kids hemma. Tur för mig att min mamma kom förbi och erbjöd sig spontant till att vara med dom en stund så jag kunde åka och handla mat. Vad gjorde jag utan mamma? ♥
 
Som ni kanske ser har bloggen gjorde flera vändningar i förändring under kvällen. Jisses, ångrar mig alltid när jag sätter igång. Jag som gjort en så fin hemsida men det visar sig att jag inte kommer kunna använda den som det ser ut just nu. Vi får se lite längre fram helt enkelt.
 
 
Annars har vi inte gjort mycket idag. Mest hängt i sovrummet och köket. Lagat mat och fixat. Dagarna går så fort i vanliga ordning. Har åtminstone beställt hem mina första dahliaknölar. Iih. Som jag längtar till att få sätta igång. Senare i veckan så ska det köpas fröer också. Planerar att så och plantera så mycket blommor i år så antagligen kommer vi inte kunna sitta ute på balkongerna i sommar. Men förhoppningsvis får vi fina snittblommor och vackra buketter att plocka in. Det håller jag tummarna för. Har ni några tips om vad jag inte får missa vad gäller att plantera i krukor på balkong? Dela gärna med er.

Mimmi

Luktärtor!! Ju mera du plockar desto mera blommar det. Solros, växer så det knakar men behöver bara plats rakt upp mot himlen. Rosenskära....Pelargoner, torktåliga...Åh, snart är vi där igen....❤❤❤

Svar: Jag har faktiskt pelargoner som jag övervintrar från förra året. De ser riktigt fina ut och tror de kommer ta sig bra mot våren igen. Men nu har jag även fyllt på med frön till rosenskära och luktärt. Fick tips om att de ska vara okej att odla i kruka. Så nu kör vi :D
Eleni Apostolakis

Jessica Högberg

Oh, så mysigt! Kan man börja nu alltså... hmm, då får jag sätta fart <3

Svar: Ja, man kan åtminstone börja planera, haha. Än kommer jag nog få vänta ett par månader innan jag kan börja så. Men då ska ju allt finnas hemma och redo för att påbörjas med. Så nu är förberedelserna inför plantering :) Så roligt! <3
Eleni Apostolakis

Jessica

Blir så nyfiken på hur alla fixar designen på sina bloggsidor? Jag tycker det är så svårt när det inte finns någon kod under stillmallen... Hur gör du?

Svar: Nu finns det ju ganska många färdiga mallar man kan använda och som är lätta att ändra på så som man vill ha det. Åtminstone hos blogg.se. Vill man ändå göra andra justeringar så går man bara in på HTML och fixar och lägger till egen kodning :) Lycka till!
Eleni Apostolakis

Malin Lorentzon

Förstår dig precis när det gäller bloggändring. Jag känner mig aldrig helt nöjd. Vad synd att du inte kan använda din hemsidan du gjort... Jag har också beställt dahlior. Det blir första gången jag ska plantera dahlior och jag hoppas att det ska lyckas. Ha en fortsatt fin kväll!

Svar: Kanske är vi för självkritiska och tycker inte om till det man ändrar. Måste försöka tänka "det duger" istället :) Det blir första året för mig också att plantera dahlior. Hoppas vi kommer lyckas bra båda två! Ha en fin helg!
Eleni Apostolakis