NYÅRSAFTON 2019

Nyårsafton 2019.
Den dagen, gårdagen, trycker sig in i toppen som en av de bästa dagarna av året som gått. Jag och Patrik höll på att fixa hela dagen med mat, förberedelser och dukning inför kvällen. En kväll som blev så så lyckad och gör mig riktigt varm i själen. Så avslappnat, härligt, mysigt, trevligt och med en meny som blev helt perfekt, förutom min misslyckade dessert. Men jag tror att vi alla överlevde den trots allt. Och maten har vi min Patrik att tacka för. Så otroligt gott! Större delen av nyårsafton tillbringade vi i vårt kök med massa tända ljus, lugn och behaglig musik i bakgrunden och många olika samtal mellan våra tre rätter. Det har redan skakats hand på att vi kör en favorit i repris med nyårsafton hemma hos oss nästa gång också. Tar det som rätt bra betyg.
 
 
Årets nyårsdukning blev en salig blandning mellan gammal och nytt. Egentligen bara en massa ihop plock. När man inser att vi inte äger bestick så det räcker åt alla av samma, ja då blir det helt enkelt olika. Vi körde varannan silver, varannan guld. Dessertskedar fick bli i trä som egentligen är någon sorts marmeladsked. Funkade superbra. Förrättsskålarna blev även dom varannan bladskål och varannan grå ruanova skål. Vinglasen var i tre olika varianter och är något av mina senaste loppisfynd. 8kr styck är som hittat. Fyndade tygservetter för halva priset på Åhléns och dom kommer hädan efter kunna användas vid så många fler dukningar. Kandelabern i mässing är även den ett loppisfynd. Älskar! Tog sedan lite vitt hampasnöre som fanns kvar efter alla julklappsinslagningar och knöt band runt varje servett med bestick och stack till sist ner små eukalyptuskvistar som jag klippte av min blombukett. Och så skrev jag så klart ut en nyårsmeny också. Tog inte många minuter att göra men kändes lite extra att sätta på bordet dagen till ära. Tycker det blev himla trevligt om jag får säga det själv och med så enkla och framförallt billiga medel. I det spåret ska vi börja och fortsätta det nya året.
 
 
Våra gäster i form av mina föräldrar, min syster, Anton och så lilla Rocky. Så himla mysigt och jag är så glad och tacksam att jag fick spendera sista dagen på året med just er ♥
 
Önskar er allt gott på det nya året! Gott nytt 2020❣
Mamma

Det var jättemysigt att vi var tillsammans allihop och maten var supergod!! ❤️😍👍

Mamma

Det var jättemysigt att vi var tillsammans allihop och maten var supergod!! ❤️😍👍

Svar: Tack! Det var en riktigt fin kväll. Tack för att ni kom <3
Eleni Apostolakis

Jessica Högberg

Jösses så fint, otroliga bilder💕

Svar: Tusen tusen tack! <3
Eleni Apostolakis

Mimmi

💓💓💓 Så fint....

Svar: Tack så mycket! <3
Eleni Apostolakis

Sara

Vilken underbart fin dukning och härligt att ni hade en trevlig nyårsafton :) Gott nytt år!

Svar: Tack så jättemycket! Ha en god fortsättning på det nya året :)
Eleni Apostolakis

Bella

Så fint dukat du gjort..Gott nytt år till er och God fortsättning. Tack för alla fina bilder du bjuder oss på.
Kramiz

Svar: Tack så mycket! Vad glad jag blir. God fortsättning på det nya året. Kram
Eleni Apostolakis