SUPERFYND TILL BARNEN

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex.
 
 
Barnen växer fortare än man hinner med och har inte kläderna blivit alldeles för små så sliter dom overkligt mycket på plaggen. Därför gillar jag Lindex prisvänliga kläder som ändå håller bra kvalité. Så här kommer ett supertips till er. Just nu är det REA och alla plaggen nedan är redan nedsatta till väldigt fina priser. Men just nu kan man få ytterligare 25% på alla reapriser online genom att ange koden final25. Hur bra är inte det? Helt klart bästa sättet att bunkra upp kläder till förskola och skola. Nu när vi ändå inte har fått någon snö nästan alls i vinter på många ställen i landet så tycker jag det är ypperligt att man dessutom kan fynda exempelvis regnkläder. Det känns som sådant kommer mer till användning med ett skönt och varmt fleeceset under än den där jättevarma overallen. Håller ni inte med? Det var veckans tips till er från mig. Direktlänkar hittar ni under bilden på några av mina favoritplagg från Lindex REA.
 
 
 
 
Beige Oversize tröja med hundar / Grå tunika med ugglor / Zebramönstrad långärmad tunika / Brun manchester klänning / Beige pilejacka med huva / Blå regnjacka / Blå regnbyxor / Finstickad grå jumpsuit / Svart hängselbyxa / Rosa vadderad jacka i manchestertyg / Brun fuskpälsjacka / Linne med virkade detaljer
 
Vill ni att jag fortsätter och tipsar en gång i veckan? Det kan vara allt ifrån barnkläder, inredning till kanske damkläder? Vad tycker ni?