EN DOFT AV SOMMAR

Godmorgon!
 
Tänk att sommaren är här nu. Det som man går och längtar efter hela vinter halvåret. Juni är helt klart min favoritmånad. Ljuset är här, det börjar blomma, värmen återvänder, skolavslutning och midsommar. Man har dessutom hela sommaren framför sig fortfarande. Det är lycka att plocka in första buketten med syren. Det gjorde jag faktiskt redan till förra helgen. Den doftar sommar och står så fint i en vas på bordet. Nu börjar dessutom mina rosenskära att få knoppar. Vissa på god väg att slå ut. Snart kan jag börja plocka buketter av det som jag odlat och skött om i flera månader. Vilken belöning.
 
 
Det har varit långa dagar på jobbet senaste dagarna och studenthandeln har varit mer än i full gång. Har varit så trött på kvällarna att jag somnat nästan i samma sekund som jag lagt mig i soffan. Nu ska jag alldeles strax bege mig iväg igen. Idag blir det en tidig morgon på jobbet och så slutar jag i en så bra tid så jag nästan känner mig ledig. Det ska bli en fin och solig dag så jag tänker vara ute och plantera ut mina luktärtor. Jag var lite väl tidig med att plantera ut mina vita så de var inte många som tog sig. De blå växer för fullt. Men jag gjorde en ny försådd av vita och så hittade jag så fina ljusrosa som jag också började förså i Maj. Nu har de tagit sig ordentligt och de ska få flytta ut i en av mina pallkragar. Kommer bli så fint när det väller över av blommor överallt. Vi planerar mini trädgårdskalas till midsommar då Hanna fyller 6 år. Hoppas på bra väder så vi kan duka upp utomhus. Bland en massa växande blommor så klart.
 
Och idag tänker vi lite extra på min mormor. Skriver det här allra mest för dig. Och så hoppas vi att du får komma hem idag! Längtar efter dig ♥
Mimmi

Idag njuter vi av sommardagen och förhoppningsvis en dag med mindre oro och stress för alla..😍

Svar: Ja, det hoppas jag med. Härliga sommardagar!
Eleni Apostolakis