LJUVLIGA TIDER

Kan inte beskriva med ord hur ljuvlig den här dagen varit. Vi har varit ute från morgon till kväll. Och det är sådär så man inte vill gå in. Jordgubbar med mjölk till frukost och lika så till kvällen. Skulle kunna äta det som alla mål under dagen. Det om något är väl sommar? Vi välkomnar Juni månad med glädje. Även om vi inte kan planera varken Hannas födelsedag eller midsommar på vanligt vis. Vilket dessutom sammanträffar på samma dag i år. Men vi försöker göra det bästa utav det. Hon har valt sin "kalas dress", planerat för vilken tårta jag ska baka, skrivit önskelista och bestämt vad vi ska äta för middag. Självklart har vi laddat upp med ballonger också. Hon är så förstående vår lilla tjej, som snart ska fylla 6 år. Även om hon tycker det är tråkigt att vi inte kan ställa till med ett stort kalas som vanligt så nöjer hon sig gott med att vara några få. Så länge hon får allt det andra runt omkring som hon vill ha. Paket, tårta, kläder och ballonger är det allra viktigaste, för då blir det ändå en lyckad dag. Vi ska ge allt vi kan ge och göra det så bra det bara går.
 
 
Förutom lång frukost ute imorse så har vi spenderat mycket av dagen hos mina föräldrar. Solat, ätit lunch och glass utomhus, varit i lekparken och när kom hem gick vi ut på gården och plockade lite blommor, vattnade alla plantor och hoppade studsmatta. Det är en ljuvlig tid nu om man blundar för vad som händer ute i världen. Önskar av hela mitt hjärta att sommaren får fortsätta vara fin och bjuda på många solstrålar och värme. Det är vi minst sagt värda mer än någonsin i år. Håller ni inte med?
Älskar smutsiga små barnfötter, killet under tårna från gräset, rödrosiga kinder, doften av blommor och nyklippt gräs (trots att jag är döallergisk, framförallt mot gräset), att tussa omkring ute med tung vattenkanna, plocka ogräs, se hur allting växer, att solen nästan aldrig går ner, att känna den sköna tröttheten efter en hel dag utomhus och att bara fokusera på dagen. Tacksam för allt vi får uppleva.
Veronika

Vilka underbara bilder!

Svar: Tack så jättemycket!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Så härligt du beskriver det! 1 Juni doftade det sommar för första gången, det var som att man öppnat en dörr. Jag försöker bara vara i nuet...Kram till er alla.

Svar: Doften är magisk. Att bara sitta rakt upp och ner och ta in kan vara härligt det med. Kram!
Eleni Apostolakis