PICKNICK

Wow, vilken sommar som kommit. Det har varit nästan overkligt varmt ute. Men jag har jobbat hela helgen och där har det minsann inte varit varmt. Haft en långärmad och en kofta på mig hela dagarna undern tiden jag jobbat (och ändå frusit) och när jag väl slutat så byttes det om till tunnare sommarkläder innan man gick ut och mötte värmen mot kvällskvisten. Det bästa utav allt är att värmen ser ut att fortsätta hålla i sig och det ser ut att bli en lovande sommar.
 
Ikväll när jag kom hem så dukade vi upp till picknick i trädgården. Det fläktade sådär skönt i den varma luften, vi åt god fika och låg sedan på den stora filten och tittade upp på trädet och himlen. Så mysig stund. Det var helt klart min höjdpunkt den här söndagen. Men vi saknade Maya så klart då hon sover i studsmattan hos en kompis i natt. Så glad och taggad tjej gav sig iväg tidigare idag. Då fick vi istället en kväll att skämma bort Hanna helt med vår uppmärksamhet. Alla stunder är fina på sitt sätt.
 
 
Igår när jag kom hem hade vi sällskap av min syster och Anton. Grillen var tänd, bordet var dukat och jag kunde ligga bredvid min syster i vår "solsäng" på balkongen och prata med bebismagen medan vi väntade på att middagen skulle bli kvar. Mys. En så himla härlig helg vi haft trots att jag har jobbat hela dagarna. Imorgon är jag ledig och jag tänker att vi måste göra en utflykt någonstans när de ska bli närmare +30 grader igen. Hoppas ni haft en riktigt härlig helg! 
Mimmi

Så härligt ni ordnar det....

Svar: Tack. Försöker göra så gott man kan :)
Eleni Apostolakis