NY FÄG I SOVRUMMET

När jag i söndags kväll stod där i sovrummet med penseln i handen och målade efter taklisterna bara slogs jag av hur mycket jag faktiskt tycker om att måla. Hur mycket jag hade saknat det efter snart ett år utan ommålning av hemmets väggar. För mig är det ro i själen att bara lägga tankarna på det jag står och gör med mina händerna. Och att slutligen få se resultatet är så tillfredställande. En natt hade vi sleepover i vardagsrummet och redan på måndag morgon vid kl.7 stod jag återigen med rollern i handen och målade sovrummet en sista vända innan frukost. Det går faktiskt undan bara man sätter igång. Så igår eftermiddag bar vi in alla våra möbler igen efter en storstädning. Färgen är precis så som jag hade önskat. Från det iskalla blågrå till en varm sandfärgad kulör. Den gjorde sig fantastiskt bra i vårt sovrum. Kanske var det därför jag sov så otroligt bra i natt. Eller så var det efter en lång skön kvällspromenad i ljuset som också bidrog. Att kunna säga kvällspromenad i ljuset är bara det magiskt.
 
 
Att fotografera en färg rättvist kan vara bland det svåraste. Färgen förändras också efter ljus och väder men så här såg det på ett ungefär ut en molnig morgon som i morse. Jag valde kulören Mio sandhav från Nordsjö i silkesmatt. Älskar! Ni ska få se mera när sovrummet känns mer klart. Jag tror jag vill ha ett litet träd in dit, vi behöver någon slags lösning till sängbord och belysning. Kanske en eller annan tavla får komma upp också. Men jag har inte riktigt bestämt mig. Tar der lite eftersom. 
2
Jessica

Snyggt jobbat, jag vill också måla om mitt sovrum, faktiskt göra om hela...

Svar: Tack så mycket! Det är härligt att göra om och förnya. Skapa en miljö som man trivs i. Lycka till med ditt sovrum! :)
Eleni Apostolakis

Jessica Högberg

Tack fina <3