ALLT PÅ EN OCH SAMMA GÅNG

Ibland har jag mina riktigt effektiva dagar. Och jag älskar när dom kommer. Ni vet när man håller sig sysselsatt exakt hela tiden så man inte ens har tid att tänka på andra bekymmer. Idag har jag varit och köpt (ännu mera) jord, jordgubbsplantor och mat. När vi kom hem satte jag igång att baka en bulldeg. Just då insåg jag hur mycket klockan blivit och påbörjade middagen under jäsningen. Insåg samtidigt att jag har en unge som inte ens kommer smaka på middagen jag lagade och hon har träning så hon behöver få i sig något så jag ställde mig och lagade ytterligare en maträtt. Att både baka bullar och två olika sorters middag samtidigt är inte att rekommendera. Jag flög omkring som en virvelvind i köket, alarmet pep konstant och saker låg utspridda överallt. Förstå känslan när man lyckats få ihop allt och att äntligen pusta ut vid middagsbordet sedan. Den utandningen blev dock inte allt för lång då Maya skulle skjutsas till fysträningen med fotbollslaget och båda barnen skulle göras i ordning för att åka. Men vi hann. Åkte hem igen och började bära de galet tunga jordsäckarna, klippte markduk till mina pallkragar, hällde i antal säckar jord, planterade ner mina nya jordgubbsplantor, bråkade med nätet för att få det över pallkragen, såg att klockan dragit iväg.. igen. Skyndade in för att hämta med mig Hanna till bilen för att hämta Maya från träningen. Sen var det bara hem, städa undan i köket, göra kvällsfika och dags för nattningen av barn. Som Patrik lägligt nog kom hem till och kunde göra det sistnämda. Det var den dagen det. Fy tusan vad gott det smakade med en kanelbulle efter det där vill jag lova.
 
 
Nu säger jag tack och god natt.
Fanny Ståhl

Jag som knappt kan laga en måltid utan stress, haha! Bullarna ser väldigt goda ut :)

Svar: Haha, nä jag är heller ingen mästare i köket så det är ett under att jag fick ihop det. Men måste man så måste man :) Tack, dom blev supergoda!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Det är en speciell sorts trötthet som infinner sig för du var nog rätt nöjd över dig själv som fick ihop det. Det ska du vara också! Skulle man gå till sängs och veta att nästa dag ser likadan ut och nästa...Då skulle det kännas som en utmattning. Kram till alla supermammor, ni är ju cirkuskonstnärer!

Svar: Jaa... fast det är många dagar som ser ut så här hos oss så emellanåt kan man nog känna sig lite utmattad också. Men nu vet man ju knappt något annat så det kanske vore tråkigt annars, haha. KRAM TILL DIG!
Eleni Apostolakis

Linnéa

Wow!! bullar!!!

Jag åt bullar idag, fyra stycken!!mmmhm! ;)

Svar: Helt rätt. Svårt att sluta äta när de är så goda ;D
Eleni Apostolakis