EN BRA START

Jag är definitivt en morgonmänniska. Visst kan det vara skönt att ligga och dra sig en stund när man har möjlighet, det tackar jag sällan nej till. Men det är något alldeles speciellt att vakna upp till en ny dag. Allra helst nu när man vaknar tidigt till ljuset. En bra start återspeglar sig ofta på resten av dagen.
 
Det har varit fantastiskt härligt att spendera tre dagar med familjen under den här långhelgen. Har annars inte haft en helt ledig helg sedan i mitten av Mars och än dröjer det tre veckor till innan jag får en riktigt ledig helg med familjen. Så att gå till jobbet den här söndagen kändes så mycket lättare när vi ändå fått vara tillsammans några dagar. Och efter idag så är jag ledig resten av veckan, ja fram tills helgen då. Tror att jag och Hanna ska fixa i ordning en till pallkrage, baka och njuta av förhoppningsvis fint väder. Ser fram emot det.
 
 
Våra lediga dagar spenderade jag och Patrik en dag i källaren med att rensa ordentligt. Dagen efter fyllde vi både skåpbil och släpvagn med en massa "skrot" som vi samlat på oss genom åren och som legat och tagit alldeles för mycket plats. En tripp till tippen och hela jag kändes lättare när vi åkte därifrån. Känslan efteråt är så befriande. När vi gjort oss av med så himla mycket passade vi visst på att unna oss en ny soffa som nu är beställd. Åh, det kommer bli så bra!