NÄR MAN HITTAR RÄTT

Efter några härligt soliga dagar får man ännu större lust till att fixa utomhus. Har länge varit på jakt efter gamla stolar och ett bord till den större uteplatsen. Gissa min lycka när jag lyckades fynda hem de begagnade stolarna i precis den stil jag sökte. Äntligen! Så igår firade jag in min första lediga helg på 10 veckor med att slipa och måla två av stolarna. Tror det kommer bli riktigt bra med en fin sittdyna till. Så nu fortsätter jakten på det perfekta bordet och en bänkdyna till min hemmabyggda bänk.
 
 
Tänk att det nu bara är tre veckor kvar till skolavslutningen och sommarlov för barnen. Och jag har fyra veckor kvar till min första del av semestern. Har delat upp den i sommar och på så vis kommer nästan känna mig ledig hela sommarlovet. Det ska bli så härligt. Ser verkligen fram emot det. Nu håller vi tummarna stenhårt på att vi får en fin och solig sommar. Önskar picknickar, strandhäng, ett hav med blommor, grillmiddagar och somriga drinkar på balkongen. 
Mimmi

Det är verkligen "terapi" att måla och det blir synligt fint resultat ganska snabbt. Då glömmer man slipdamm, täckpapp, stänk och färg i håret...😉😃 Du gör så fint...❤

Svar: Ja, det är så sant! :) Tack snälla. Kram
Eleni Apostolakis